myszka 81, nie śmiej się z takich rzeczy. ZByt często widzię że jak się dziewczynom nie stosującym NPR mówi o pomiarze temperatury to pakują termometr po pachę i to o różnych godzinach ...
nie śmiej się z takich rzeczy. ZByt często widzię że jak się dziewczynom nie stosującym NPR mówi o pomiarze temperatury to pakują termometr po pachę i to o różnych godzinach ...
dobre naprwdę
[ Dodano: Sob 13 Cze, 2009 11:35 ]
żeby coś robiś trzeba na ten temat choć trochę się poznać
żeby coś robiś trzeba na ten temat choć trochę się poznać
myszka, ja kilka razy miąłam przyjemność rozmawiać z przerażonymi dziewiętnastkami ze są w ciąży, które nawet nie wiedzą co oznacza słowo cykl ... to jest ciemnota w tym kraju, nie miał kto zadbać o wychowanie seksualne odpowiednie i stąd są takie pytania niestety.
Ines_ka, dzięki za wsparcie Chyba trafiłam na złe forum. Pójdę poszukać jakiegoś dla sfrustrowanych nastolatek (mimo, że już nią niestety nie jestem), które padły ofiarą ciemnoty w tym kraju i nie wiedzą co to cykl Reszcie dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi
Pójdę poszukać jakiegoś dla sfrustrowanych nastolatek (mimo, że już nią niestety nie jestem), które padły ofiarą ciemnoty w tym kraju i nie wiedzą co to cyk
czytaj kobieto uważnie co piszę, nie napisałam o Tobie tylko o osobach, z którymi rozmawiałam i tłumaczyłam myszce, która widocznie miała szczęście nei spotkać się z takimi osobami )
które nawet nie wiedzą co oznacza słowo cykl ... to jest ciemnota w tym kraju, nie miał kto zadbać o wychowanie seksualne odpowiednie i stąd są takie pytania niestety.
no niestety wiele jest takich osób no cóż ale to raczej nastolatki
Cytat:
Pójdę poszukać jakiegoś dla sfrustrowanych nastolatek (mimo, że już nią niestety nie jestem), które padły ofiarą ciemnoty w tym kraju i nie wiedzą co to cyk
czytaj kobieto uważnie co piszę, nie napisałam o Tobie tylko o osobach, z którymi rozmawiałam i tłumaczyłam myszce, która widocznie miała szczęście nei spotkać się z takimi osobami )
ok ok :] nie będę się z Wami kłócić bo nie leży to w mojej naturze poza tym narazie się boję, że zaciążyłam a wolałabym najpierw skończyć studia, więc nie jestem w nastroju na sprzeczki buźka kobietki
Annos wiem ze to stary temat, ale nie mogłam sie opanować. Mam wrażenie, ze nie powinnaś w ogóle współżyć. Seks podszyty takom obsesyjnym strachem musi być mega przyjemny. Jedynie w małżeństwie i w celach prokreacyjnych, wtedy nie będą cie dręczyły demony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum