Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 13:57 Dobry ginekolog w Warszawie
Dziewczyny, nie mam kogo popytać, żeby polecił mi jakiegoś ginekologa w Warszawie. Jesteśmy tu z mężem od niedawna i nie wiemy, gdzie skierować swe kroki. A kłopot jest taki, że mamy problem z zajściem w ciążę. Próbujemy już jakiś czas i nic nie wychodzi, więc chcielibyśmy się przebadać, czy wszystko z nami w porządku. Znacie kogoś godnego polecenia? Tylko żeby był jakiś taki z odpowiednim podejściem, bo mój mąż już ma mega pietra...
Cześć proponuję udać się do kliniki zajmującej się leczeniem niepłodności. Jeśli chodzi o Warszawę znam dwie Novum i Invimed, obie zaliczyliśmy
Novum tylko raz na badanie nasienia -> mąż powiedział nigdy więcej (kazano mu paradować po korytarzu z papierową torebką w której był pojemniczek po badaniu - nawet nie wspomnę jak się czuł ) Duży moloch, na pewno znajdą się dziewczyny które go polecają.
Invimed jak dla mnie super klinika i tu na forum jest sporo dziewczyn które to poświadczą. Fantastyczne podejście - nie trzeba paradować z torebeczką po badaniu zostawia się ją w pokoiku, a już personel wie co z nią zrobić Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało
A ja jeśli chodzi o kliniki nieplodnosci to w Wawie polecam invicte. Była to moja pierwsza poradnia i okazala sie najlepsza. Z tego co wiem od pan z recepcji to można samemu sprawdzić bo chyba w ten weekend dają bezpłatne konsultacje.
_________________ Im bliżej góry tym jest mniejsza
Pati, to to paradowanie z torebką mężowi odpuszczę... ;)
A tak na poważnie, dziewczyny, to robią tam od razu wszystkie badania, czy dają tylko zlecenie i trzeba gdzieś jeździć samemu? Jak już pójdziemy prywatnie, to chcielibyśmy, żeby zapewniali wszystko kompleksowo. Poza tym temat i tak jest mocno stresujący, więc chciałabym uniknąć dodatkowych niepotrzebnych nerwów.
I powiedzcie mi jeszcze jak to wygląda cenowo? Jacyś konkretni lekarze? Bo wiadomo, że nie każdy się w tym zakresie specjalizuje. Tą invictę zgooglowałam sobie i rzeczywiście mają te konsultacje. Chyba nas tak testowo umówię..
Katalka, jeśli pytasz o invimed to mają swoje laboratorium, jeśli np badania są pilne wynik jest po kilku godzinach (ja miałam tak przy oznaczeniu skoku LH) rano badanie a około bodajże 15 wynik i nie musiałam jeździć i odbierać lekarz do mnie dzwonił, bądź ja dzwonilam do lekarza prowadzącego
Zdaje się posiewy odsylają
Dzięki Pati. Poprzeglądałam sobie i wygląda solidnie. A o invicta coś wiecie? Bo już umówiłam się na te bezpłatne konsultacje i teraz nie wiem, czego się spodziewać ;)
Ja polecam klinikę invicta. Leczę się tam od kilku miesięcy na niepłodność, ale wcześniej korzystałam z ich usług w zakresie ogólnego leczenia (cytologia, krew itd) Bardzo sobie ich cenię ich usługi. Na jakie bezpłatne konsultacje się umówiłaś Katalka? Ja nic o tym nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum