Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Dobry ginekolog w Warszawie
Autor Wiadomość
Katalka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 13:57   Dobry ginekolog w Warszawie

Dziewczyny, nie mam kogo popytać, żeby polecił mi jakiegoś ginekologa w Warszawie. Jesteśmy tu z mężem od niedawna i nie wiemy, gdzie skierować swe kroki. A kłopot jest taki, że mamy problem z zajściem w ciążę. Próbujemy już jakiś czas i nic nie wychodzi, więc chcielibyśmy się przebadać, czy wszystko z nami w porządku. Znacie kogoś godnego polecenia? Tylko żeby był jakiś taki z odpowiednim podejściem, bo mój mąż już ma mega pietra...

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 16:00   

Cześć proponuję udać się do kliniki zajmującej się leczeniem niepłodności. Jeśli chodzi o Warszawę znam dwie Novum i Invimed, obie zaliczyliśmy :)
Novum tylko raz na badanie nasienia -> mąż powiedział nigdy więcej (kazano mu paradować po korytarzu z papierową torebką w której był pojemniczek po badaniu - nawet nie wspomnę jak się czuł :mdleje: ) Duży moloch, na pewno znajdą się dziewczyny które go polecają.
Invimed jak dla mnie super klinika i tu na forum jest sporo dziewczyn które to poświadczą. Fantastyczne podejście - nie trzeba paradować z torebeczką :blush: po badaniu zostawia się ją w pokoiku, a już personel wie co z nią zrobić :) Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało :)

Entryme 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 12:56   Gine wawa

A ja jeśli chodzi o kliniki nieplodnosci to w Wawie polecam invicte. Była to moja pierwsza poradnia i okazala sie najlepsza. Z tego co wiem od pan z recepcji to można samemu sprawdzić bo chyba w ten weekend dają bezpłatne konsultacje.

Katalka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 10:03   

Pati, to to paradowanie z torebką mężowi odpuszczę... ;)
A tak na poważnie, dziewczyny, to robią tam od razu wszystkie badania, czy dają tylko zlecenie i trzeba gdzieś jeździć samemu? Jak już pójdziemy prywatnie, to chcielibyśmy, żeby zapewniali wszystko kompleksowo. Poza tym temat i tak jest mocno stresujący, więc chciałabym uniknąć dodatkowych niepotrzebnych nerwów.
I powiedzcie mi jeszcze jak to wygląda cenowo? Jacyś konkretni lekarze? Bo wiadomo, że nie każdy się w tym zakresie specjalizuje. Tą invictę zgooglowałam sobie i rzeczywiście mają te konsultacje. Chyba nas tak testowo umówię..

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 13:59   

Katalka, jeśli pytasz o invimed to mają swoje laboratorium, jeśli np badania są pilne wynik jest po kilku godzinach (ja miałam tak przy oznaczeniu skoku LH) rano badanie a około bodajże 15 wynik i nie musiałam jeździć i odbierać lekarz do mnie dzwonił, bądź ja dzwonilam do lekarza prowadzącego
Zdaje się posiewy odsylają

Co do invimedu poczytaj na ich stronie www.invimed.pl

poniżej zamieszczam linka do cennika

http://www.invimed.pl/war...p?strona=cennik

Katalka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:29   

Dzięki Pati. Poprzeglądałam sobie i wygląda solidnie. A o invicta coś wiecie? Bo już umówiłam się na te bezpłatne konsultacje i teraz nie wiem, czego się spodziewać ;)

Bajka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 21:15   

Ja polecam klinikę invicta. Leczę się tam od kilku miesięcy na niepłodność, ale wcześniej korzystałam z ich usług w zakresie ogólnego leczenia (cytologia, krew itd) Bardzo sobie ich cenię ich usługi. Na jakie bezpłatne konsultacje się umówiłaś Katalka? Ja nic o tym nie wiem :-P

Odpowiedz do tematu