To może warto abyśmy stworzyły same rejestr lekarzy, którzy są godni polecenia. Wracam właśnie ze słonecznych wakacji i tryskam energią Ja swojego ginekologa-endokrynologa ze znanej gdańskij kliniki , którą łatwo znaleźć przy dworcu głównym w Gdańsku z czystym sumieniem mogę polecić.
Pistacja droga skoro już piszesz o jakims ginekologu to podaj wiecej info azeby pomoc innym forumkowiczkom. CBŚ tutaj nie zaglada wiec mozesz czuc sie bezpieczna P.S. A gdzie bylas na wakacjach?
_________________ Im bliżej góry tym jest mniejsza
CBŚ może być wszędzie. Ale ja na szczęście nie mam nic do ukrycia. Zażywałam kąpieli w Morzu Czerwonym oraz wolności pędząc na wielbłądzie przez pustynię w Egipcie. Jak to cudownie po zimie zażyć energetyzującej dawki słońca. nawet jesli trwa to tylko 6 dni to i tak warto. Ale to nie to forum. Odpowiadając na Twoje pytanie - leczy mnie miła , ale wymagająca dyscypliny Pani doktor z Invicty. Przyjmuje na Rajskiej. Nie czuję się upoważniona do upubliczniania jej nazwiska. Ale jak której z nas będzie potrzebna ta informacja to piszciena mojego maila.
Pozdrawiam słonecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum