no to ja też z opóźnieniem-ale nie zaglądałam już tu bardzo bardzo długo
tak jak planowaliśmy dzidzia będzie przełom września i października z nami-czyli około 9 miesięcy po pierwszych urodzinkach Szymcia
to już 14 tydzień
jak bede w szpitalu to teskno mi bedzie za tym pierwszym
tak jakos wczoraj się wieczorkiem zdołowałam
ja się tym strasznie martwię, bo szymuś cały czas z mamusią-ja pracuję, ale w domku, więc czasem na 2-3 godzinki babcia, czasem tatuś sam zostaje, czasami na godzinkę braciszek-ale tak to mama i mama... no i jak to dziecko przeżyje te kilka dni?? a jak znowu zółtaczkę zaliczymy jak już 2 razy?? z Krzychem dwa tygodnie, z Szymciem 10 dni... no ja sobie nie wyobrażam tego...
i ja dołaczam do grona podwójnych Mamuś i gratuluje wszystkim, jestem w prawie 30 tyg ciazy i mam 1,5 roczna córeczke i strasznie sie obawiam jak to bedzie z dwojgiem dzieciaczków takich malutkich, czy damy rade finansowo i czy mnie nie wykończa psychicznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum