dziękuje i jakos nie miałam odwagi pisac na tym watku bochciałam zaczekac do wizyty u lekarza aby zobaczyć bijące srduszko.
Tak sie ciesze ze sie udało i jestem pełna optymizmu usmiechu i mam nadzieje z enic 2 razy sie nie zdarza i bedzie dobrze.
Babeczki. Pamiętacie Misiaczka i jej Kubusia?
Jest bardzo ciężko chory. Nasz wątek, na którym pisała Madzia zaczyna organizować dla nich pomoc. To nie może być pomoc jednorazowa z racji choroby.
Proszę z całego serca - zajrzyjcie na wątek z linka niżej...
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać, a odpowiem.
ja tez zastanawiam się jak to będzie.miedzy naszymi bobaskami będzie 1,5 roku różnicy.wiem,że będzie na początku ciżko.liczę się z tym. jednak to minie i póżniej już będzie lepiej. chcieliśmy aby dzieci były w podobnym wieku
renata1, jak ja dałam radę przy różnicy wieku 1 rok i 7 miesięcy to każda da radę, tym bardziej z większą różnicą )
Tak napawdę to tylko na początku jst dezorganizacja, a potem docenisz jak to jest fajnie posiadać dwójkę maluchów i uznasz, ze przy jednym to się nudziłaś w domu )
Podobno po 5 się odpoczywa
Następnie na samej górze forum masz napisy: FAQ, Szukaj, Użytkownicy (...), Profil.
Klikasz w profil
zjeżdżasz na dół, gdzie masz podpis
i w podpisie masz: obrazek z kompuera, obrazek z adresu i treść podpisu
Do treści podpisu wstawiasz wygenerowane kody suwaczków )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum