Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Poród w Krakowie - gdzie rodzić?
Autor Wiadomość
Asiacz 
Niby jEst a Nie mA
mikimaus

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 09:56   Poród w Krakowie - gdzie rodzić?

Dziewczyny, czy ktoras moze wypowiedziec sie na temat porodow w Krakowie?

ja sama rodzilam pierwszy raz w Zeromskim i porod ogolnie wydaje mi sie ze byl ok - polozna mila, rodzilam intymnie z mezem glownie - najgorsze tylko bylo ciecie miedzy skurczami wykonane juz przez lekarza oraz szycie, ale opieka nad dzieckiem bardzo sympatyczna - w nocy pani eprzychodzily i staraly sie pomagac przystawiac dziecko do piersi, no i nei bylo mowy o dokarmianiu z butelki a tylko zakraplaczem czy z lyzeczki.

Ale teraz nei wiem gdzie rodzic, bo w zeromskim ostatnio dziecko porwala jakas szalona osoba i to podobno podala sie za pielegniarke i powiedziala ze zabiera malucha na badania:( az strach..... bo tam rzeczywiscie jak chce Ci sie siusiu to zostawiasz dziecko na sali, no a jakby przyszla taka pielegniarka to malo ktora kobieta nie dalaby swojego dziecka prawda?

Marcelka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 06:59   

ja tam rodziłam zupełnie nie dawno i nie było żadnych problemów z szalonymi porywaczkami :) a dzidziusia dali mi praktycznie od razu do karmienia. Na mycie odprowadzał go mój mąż, a panie pielęgniarki były miłe. Jedyne przykre przeżycie miałam z pediatrą, która okrzyczała mnie za to że się spytałam jak się czuje dzidziuś! Okrzyczała mnie 30 sekund po porodzie! No ale potem była miła i dobrym specjalistą jest więc ok, może miała gorszy dzień

Bambiii 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 17 Wrz, 2009 11:32   

ja tam rodziłam, wszystko ok

Odpowiedz do tematu