Ja bardzo lubie allegro - w sensie gamy produktów i różnych okazji. Ceny niższe niż w sklepach i dostawa do domu - to jest to .
Ostatni zakup - soczewki kontaktowe Purevision - znaaaacznie taniej niż w sklepach optycznych, warto spojrzeć na ofertę tego Salonu: (niestety nie moge umieszczac linkow, wiec podam login: zbigniewjak)
Ja też uwielbiam buszować po alegro. Często kupuje biżuterie bo bardzo sie opłaca. W sklepach jest bardzo drogo.No i warto kupić tez sprzet AGD ja osobiscie kupiłam suszarke, prostownice i golarkę damską i dla męża też. Torebki tez mi sie udało upolować . Jednym słowem jestem alegrocholiczką jak to mówi mój mąż. hihihi
Lubie allegro i dużo kupujemy przez nie.
Nie mam czasu chodzić po sklepach które sa otwarte w tych samych godzinach co ja pracuje.A wybur towaru jest duzy i ceny przystepne.
Ja rowniez uwazam, że allegro jest znacznie lepsze od e-baya i czesto na nim kupuje. Jednak niektóre produkty za granicą zwłaszcza elekroniczne są znacznie cenniejsze. Widać, jak daleko jestesmy w tyle :(
_________________ Im bliżej góry tym jest mniejsza
a ja nawet samochód znalazłam przez allegro
i jestem mega zadowolona
i książki i biżuterię i ciuszki kupuję tam, tylko z butami jeszcze nie ryzykowałam, bo nie wiem, jak z rozmiarówką. a kusi mnie czasem , bo są ładne i niedrogie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum