Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 01:55 Jakie zegarki Wam się podobają?
Cześć:)
Uwielbiam ładne, ciekawe zegarki, które noszę raczej ze względów estetycznych niż praktycznych. Uważam, że stylowy zegarek potrafi zastąpić nawet najbardziej wyszukaną bransoletkę.
Niestety już kilka razy zdarzyło mi się zgubić któryś z moich ulubionych zegarków, stąd co jakiś czas uzupełniam kolekcję (w zależności od funduszy, którymi w danym okresie dysponuję:).
Właśnie się zastanawiam nad prezentem urodzinowym dla mojego chłopaka, który się wszędzie spóźnia, więc może dobrym pomysłem byłby zegarek? Nie wiem tylko jaki model by mu się spodobał, więc chyba go delikatnie podpytam.
A Wy macie swój ulubiony zegarek albo taki, o którym marzycie???
wszystko zalezy od funduszy jakimi dysponujesz i jakie chcesz przeznaczyć na ten prezent..
W zależności od pozycji danej marki ceny plasują się od raptem od 300 zł do kilkudziesięciu tysięcy..
Powiem Ci że, wybór zegarka na prezent to dla kobiety ogromny problem - znam to z autopsji bo pracuję właśnie w tej branży..
Musisz wziąć pod uwagę bardzo wiele czynników - kolor i kształt tarczy, cyfry arabskie ,rzymskie bądź indeksy - pasek czy branzoleta, rodzaj szkła - jeśli Twój mężczyzna jest uczulony na nawet śladowe ilości niklu - wybieraj zegarki z tytanu(aczkolwiek, tutaj tez jest problem ponieważ tytan jest matowy, wygląda jak szary co też nie wszystkim odpowiada ) ..
Zegarek z funkcjami których jest od zatrzęsienia - ( kompasy, barometry, wysokościomierze, sterowanie falami radiowymi, antywstrząsy, podświetlenia, multidaty, fazy księżyca, pływy ) czy raczej klasyczny czasomierz z datownikiem ..
Proponuję zabrać faceta ze sobą aby sam wybrał odpowiedni dla siebie model..
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 320 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 809 Skąd: z poligonu...
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 18:25
ja lubie zegarki ale obecnie nie mam ani jednego marzy mi sie jeden batdzo tani (ale boecnie nawet na taki sobie pozwolic nie mogę) Ja lubie zegarki z biała tarcza i wyraźnymi greckimi cyframi do tego bransoletka luźna, kpoerta i bransoleta w kolorze srebra i z cyrkoniami ( wiem że to może kicz ale mi sie podoba )
Ostatnio zmieniony przez tabby Pią 23 Paź, 2009 10:47, w całości zmieniany 1 raz
zegarek cięzko wybrać - można oczopląsu dostac jak to Kinia napisała
ja noszę Timexa - złoty elegancki
[ Dodano: Pią 23 Paź, 2009 14:03 ]
Domka napisał/a:
Właśnie się zastanawiam nad prezentem urodzinowym dla mojego chłopaka, który się wszędzie spóźnia, więc może dobrym pomysłem byłby zegarek? Nie wiem tylko jaki model by mu się spodobał, więc chyba go delikatnie podpytam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum