Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Sob 23 Sty, 2010 20:59 JAKIE ŻELAZKO POLECACIE?
jestem na kupnie żelazka
co polecacie
jakie modele konkretnie? (bo chyba na allegro kupie - nie mam czasu jezdzic i szukac)
nie takie za 500zł oczywiscie:)
mam boscha i srednio jestem zadowolona ale chyba za słabe jest (to jako nagroda wiec pewnie sie jakosciowo nie starali)
Wiesz co bardzo dobre są żelazka firmy Tefal. U mnie wszyscy w rodzinie je używają i są całkiem niezłe i dobrze prasują. Poza tym duży wybór jest w sklepach internetowych. W medialuxie jest dużo przecen. Ostatnio widziałam żelazko TEFAL FUltragliss EasyCord za ok. 144 zł.
Ja bym raczej takich tanich nie kupowała. Lepiej jest kupić trochę droższe żelazko, ale mieć pewność, że dłużej wytrzyma. Tutaj w promocji masz na przykład bardzo dobre żelazko Zelmera: http://magicznaplaneta.pl...d=70&prod=59239 Ma sporo ciekawych funkcji, a jakościowo też jest świetne, także uważam, że warto je kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum