Wysłany: Sro 06 Lip, 2011 15:44 Poszukuje Dobrze dopasowanego Stanika!!!!!
Czy wiecie może gdzie w Krakowie znajde jakiś sklep z dopasowywaniem bielizny, albo dobra gorseciarkę?? W moim miasteczku miałam super gorseciarkę, niestety odeszła na emeryturę a ja wyprowadziłam się do Krakowa! Błagam pomóżcie, jestem totalnie zdesperowana! Mam bardzo duży biust i te wszystkie badziewia z sieciówek kompletnie mi nie leżą - za małe miseczki i dużo za duże w obwodzie!!! Koszmar jakiś! Od kiedy moja Pani Ala mnie uświadomiła że nie mam 75C tylko 65H, to nie jestem wstanie patrzec nawet na te z siecówek!!!
Błagam o pomoc!! Moj stanik od Pani Ali jest juz na wykończeniu i na gwałt potrzebuje nowego! Zwłaszcza że sezon ślubów i wesel się rozpoczyna a ja nie mam fajnej bielizny! Jakby ktoś wiedział gdzie taki sklep bądź Pania znajde byłabym wdzięczna za informacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum