W tesco jest promocja na huggiesy super flex- duo pack za 49,95. rozmiar 4 (8-15 kg ) to 88 pieluch, czyli za 1 sztukę około 57 groszy, czyli naprawdę tanio.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Sob 29 Sie, 2009 16:50
magdarum1, tak, ale 4+ już drożej wychodzą my ostatnio przerzuciliśmy się na pieluchy z lidla, toujours czy jakoś tak się nazywają i za 24,99 mamy 44 pieluszki (rozmiar 5) czyli po ok 56gr za sztukę a jakościowo dają radę, nie tak dobre jak pampersy, ale o 100 razy lepsze niż pampers sleep&play, dla mnie te pieluchy to porażka
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Sob 29 Sie, 2009 19:34
regina napisał/a:
pampers sleep&play, dla mnie te pieluchy to porażka
dla mnie też, używałam 3 dostałam małą paczkę i normalnie się wkurzałam za każdym razem daremne są, uciekało nam bokami i nie miały rozciągliwych boczków.
Chusteczki z tej serii też mi nie przypadły do gustu, może i ładny zapach mają ale są malutkie, źle się je trzymało (jak dla mnie)
zdecydowanie wolę zwykłe pampers.
Dobre są pampersy z Lidla i z Biedronki też ale niestety ciut przy małe dla Norbiego aczkolwiek te z Lidla jeszcze nie az tak bardzo Za to happy 6 sa za duze i jesli sa w promocji to czasem wezme 5 i jest ok. Na codzien jednak uzywamy jeszcze Pampersow, jak dla mnie najlepsze pieluszki
Jesli wybieracie sie na dniach do kina to polecam film "Metro strachu", wczoraj bylismy z mezem w kinie, bardzo fajowy filmik
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009 18:22
pieluchowy wątek się zrobił
Aischa napisał/a:
Pampersow, jak dla mnie najlepsze pieluszki
dla mnie też ale niestety z braku kasy trzeba inne kupować, dziennie idzie mi ok 12-15 pieluch
aby nie mnożyć postów nie na temat to edytuję swój wpis
Rutka, u nas non stop kupy, ale od kilku tygodni trójki wychodzą i to pewnie przyczyna mega zużycia pieluch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum