Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 20:57 pytanie o sklep internetowy z torbbami
Hej, spodobała mi się pewna torebbka (nie napiszę, która, bo jest na wyprzedaży i jeszcze któraś z Was mnie podkupi ) w sklepie internetowym (etorebka.pl) no, ale nie wiem czy sklep jest godny zaufania, no i czy nie przyślą mi byle czego, czy któraś z Was kupowała tam kiedyś? Ostatnio nie mam czasu latać po mieście, więc coraz częściej kupuję on-line, a nie zawsze da się wszystko zobaczyć na fottkach Jak któraś ma jakieś doświadczenie dobre/złe, proszę napiszcie.
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 2009 21:08 ]
no i zamówiłam, jak dostanę torebbki to napiszę dla potomnych czy warto było, czy będę przeklinać
W tym sklepie nigdy nie kupowałam, ale całkiem niezły wybór oryginalnych, skórzanych torebek ma w internecie polski producent wukador. Ma elegancki i proste modele, które jednocześnie są stylowe. I jak na polski rynek to jego torebki są w niezłej cenie.
ja jednak wolę bardziej sportowe torebki, są wygodniejsze w noszeniu, ogólnie pasują do mojego stylu, no i po prostu bardziej mi się podobają, także częściej odwiedzam strony typu taniebuty. pl gdzie można znaleźć właśnie sportowe, fajne torebki znanych firm
Tutaj znajdziecie szeroki wybór torebek Lightline[URL= http://portfelik.pl/galan...damskie]torebki damskie[/URL] oraz kilka modeli Giovani. Wszystkie prezentują się gustownie!
Zapraszam do nowootwartego sklepu torbi. Oferujemy niepowtarzalne torebki damskie w przeróżnych stylach i kolorach. U nas każda z pań znajdzie coś dla siebie, torebkę piękną i jednocześnie praktyczną, a przy tym niebanalną, torebkę która wyróżni ją z tłumu. Zapraszamy.
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2011 22:41
Tez kiedys kupiłam tam torebkę i byla ok, warunki zakupu również. Wiem ze sa wielkie fanki tych torebek, ktore nawet sie wymieniaja poszczegolnymi modelami. Szal jakis
Ale ja ciagle szukam nowych miejsc z torebkami i odkrylam sklep trendsetterka com Mają bardzo orginalne torebki i bizuterie. Bardzo mila obsluga i sprawna realizacja zamowienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum