W sierpniu konczy mi się 2-letnia umowa w Orange. Wydzwaniają terze do mnie jak najęci. W zeszlym tygodniu ich przedstawiciel zaproponował mi ciekawą ofertę obniżenia abonamentu. ZAwsze muszę sobie przemyśleć takie sprawy. Zatem Pani zadzowniła do mnie dzisiaj,ja się zdecydowałam, a Pani mi mówi, że przyślą mi na adres domowy umowę dla nowego numeru. Zbaraniałam, jakiego nowego numeru, skoro nie jest mi potrzebny? Wyjaśniłam sobie z Panią tą pomyłkę, ale cały czas mam wrażenie, ze ta rozmowa handlowa jest tak przygotowana, aby "wypuścić" klienta, aby bezwienie zamówił dodatkowy numer. I tu się miarka przebrała. Niedawno czytałam gdzieś o ofercie Playa, w której za mniej niż 20 zlotych miesięcznie można mieć internet on-line w komórce. jestem ciekawa, czy korzystacie z tego rozwiązania i czy warto je nabyć ?
Ostatecznie udało mi się wymigać z tej umowy. Dzisiaj byłam na`stronie Playa. Rzeczywiście mają ciekawe oferty. Najbardziej mnie kręci ten tani internet w komórce. Ważne są jednak dla mnie opinie użytkowników. Czasami na stronach zdarzają sie puste obietnice. Choć w tym wypadku play w geście dla klienta pozostawia mu miesiąc na decyzję. To co myślicie?
Chciałanbym wziąć taką ofertę Play on line, w której pobieram dane z predkością 1GB za 25 złotych. To i tak jets o połowę taniej niz płacę za stacjonarny interent z prawie o połowę mnijeszą prędkością. Na logikę powinnam to jak najszybciej zmienić. Szkoda, że jeszcze 4 tygodnie do wygaśniecia umowy
ze straym operatorem
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 438 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 3324 Skąd: My Road
Wysłany: Sob 08 Sie, 2009 18:10
pistacja, ja korzystam z usług play'a i zadowolona ogólnie jestem
mówie o połączeniach komórkowych,nie wiem jak się ma sprawa z internetem bo zwyczajnie nie korzystam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum