Wysłany: Wto 07 Gru, 2010 15:14 Konkursy z facebooka
Pewnie większość z nas ma tam konta. Czasem można trafić na fajny konkurs czy minikonkurs gdzie można zdobyć gadżet. Jak znajdziecie coś interesującego to dajcie w tym temacie znać.
Ja ostatnio często gram na FreshCity (na profilu winterfresha jest)- gra polega na zmrażaniu ludzików a za osiągnięcie dużej ilości punktów rozdają nagrody co dzień.
Proponuje wszystkim kobitkom zajrzeć na profil Gillette Venus Polska i wypełnić krótki test, można wygrać najnowszą maszynkę do golenia z pięcioma ostrzami GILLETTE VENUS EMBRACE!!!!
ja biorę udział w konkursach u Pani Tereski, jest zawsze dużo nagród i dlatego łatwiej wygrać, no i nagrody są bardo atrakcyjne np zestawy kilku ciast, formy do pieczenia i inne
teraz jest konkurs na przetwory:
https://www.facebook.com/...200626179988199
a ja zapraszam do konkursu na czyjaraszsiepolska. otowakacje. pl - poznajcie dzięki nam wspaniałe miejsca w Polsce, odkrywajcie wybrane miejscówki na facebooku i wygrywajcie nagrody!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum