Witam,
mam na imię Ania. Mam 22 lata. Moje życie jest strasznie przewidywalne,monotonne, co chciałabym zmienić i mam nadzieje, ze rozmawiając z Wami na forum i korzystając z Waszych podpowiedzi to się nieco zmieni. Czym sie zajmuje? Prowadzę dom(ojj..jak się nie doceniało mamusi za jej ciężką pracę), uczę się i pracuję. Co poza tym..lubie dłuuugie spacery, męczę się gdy jestem sama-lubię przebywać wśród ludzi, niestety trudno mi się tak od razu otwierać i przełamywać w kontaktach międzyludzkich, już tak mam, że muszę kogoś lepiej poznać, żeby czuć się swobodnie..tak, tak wiem..ale taki juz mam charakter. Co mnie relaksuje..muzyka i zdecydowanie wędrówki, po prostu iść przed siebie i zapomnieć choć na chwile o problemach-takie moje oderwanie od rzeczywistości. To chyba tyle, bliżej poznamy sie zapewne podczas dyskusji na różne tematy:)
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum