[quote="Time"]wyznaczony tp?coś koło 20 listopada?
Taaa...
Na podstawie oststniej miesiączki 18 list,a z USG 21list
A że pewnie pójdę sie ciąć jak poprzednio czyli już w 38 tc to widzę,że nasze dzieciątka urodzą się w podobnym terminie
Fuksio, retyyyyyyyyyyyy
Fantatyscznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A w te wpadki też nie wierzyłam dopóki nie zaliczyłam
Rośnijcie zdrowo
No nie mogę, ale news
Uff...W końcu mi sie udało zalogować.Wcześniej miałam walniętego kompa a dziś nie mogłam wejść na forum
Dziękuję jeszcze raz za gratulacje.
Ela, jak dowiedziałam się o Twojej wpadce to sie cieszyłam i zazdrościłam,ale tak pozytywnie ,jak się dowiedziałam o wpadce Time to pomyślałam,że szczęśliwe są te kobietki,które doświadczyły takiej cudownej niespodzianki i że mnie to nigdy nie spotka.Tak szczerze mówiąc to chyba juz się pożegnałam z kolejnym macierzyństwem.Zajęłam się swoim zdrowiem chcąc załatwić wszystko przed październikowym powrotem do pracy a tu niespodzianka .Wyobraźcie sobie,że prędzej brałam pod uwagę wczesną menopauzę niż ciążę
Obecnie przerwałam urlop wychowawczy,wróciłam do pracy mając nadzieję,żę choć z miesiąc uda mi się popracować a tu tylko na dwa i pół dnia wróciłam
Mój gin jak się dowiedział że pracuje to opierdzielił mnie ostro,poczułam sie jak nieodpowiedzialny gówniarz i z pokorą wzięłam zwolnienie ku przerażeniu mojej przełożonej(ale ona sprawia wrażenie że zaraz będzie miała stan przedzawałowy ze strachu więc zbytnio się tym nie przejęłam )
Tak więc posłusznie siedzę w domku,zajmuję się Bartusiem,biorę prochy i jakoś leci.Trochę mi cięzko bo wszystko na mojej głowie,mąż wraca dopiero wieczorem więc mi nie pomaga za bardzo(czytaj:wcale),ewentualnie wyjdzie troche z małym na podwórko jak jest ładnie,a ja mam zakazy od gina co do wysiłków,dźwigania i takie tam więc w domu okna nie pomyte i bałagan który staram sie opanować z różnym efektem przy ruchliwym dwulatku .Ale jakoś daję radę,nawet znalazłam czas na jakieś drobne robótki przy klombikach koło domku
Na razie,odpukać,ale ta ciąża przebiega lepiej niż poprzednia.Nie plamiłam,nie zaliczyłam szpitala choć wiem,że nie należy się zbytnio cieszyć z tego bo jeszcze dużo przede mną.Ale jestem nastawiona pozytywnie więc może obejdzie sie bez przykrych niespodzianek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum