Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010 19:43 Fuks ma znowu FUKSA
Witam
Chciałam się pochwalić że znowu będę mamusią
7 lat starałam się o Bartusia(5 czy 6 IUI,1 nieudane IVF i dopiero za 2 IVF/ICSI zaszłam w ciąże).
A teraz nagle WPADKA .
Jestem szczęśliwa niesamowicie.Wiedziałam że się takie rzeczy zdarzają ale innym
Mój drugi CUD się właśnie spełnia.
Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję bardzo moje kochane Babolki
Tak,to ja,stary ,dobry ,Fuks
Jak zobaczyłam te dwie krechy na teście to sama w to nie wierzyłam.Byłam jak na haju .Nawet jak lekarz powiedział mi że widzi piękny,równy pęcherzyk i zaraz potem wręczył mi receptę na duphaston to nadal nie dochodziło to do mnie.
Dziewczyny,to mój pierwszy pozytywny test!!!
Z Bartkiem jak byłam w ciązy to tego testu nie liczę bo zrobiłam go już juz po becie,na pamiątkę;-).Do tej pory testy,a było ich sporo działały na mnie wybitnie miesiączkopędnie
Teraz powoli dochodzi do mnie jaką jestem fuksiarą
Jutro mam wizytę u gina to zobaczymy coś więcej
Basiu,mówiłam że wpadnę tu .A po tym jak mnie Kaska0404 opieprzyła to już musiałam i błagam o wybaczenie że tak długo to trwało
Na razie nie mogę się do Was dołaczyć,bo za mało mam postów ,ale postaram sie to nadrobić,bo pewnie dużo się u moich kochanych Babolek pozmieniało a ja taka zacofana...;-) Choć nie powiem,niektóre wieści i do mnie dochodzą
Pozdrawiam cieplutko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum