_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
no cóż... widzę że wywołałam niezłe poruszenie
dziękuję wszystkim za pozytywne emocje
Pan Bóg chyba wie co robi dając mi jeszcze raz przeżywać ciążę Wciąż nie mogę uwierzyć że to prawda... dzisiaj lekarz potwierdził malusią ciążę, termin około połowy maja. Nie wiem dokładnie bo cykle miałam nieregularne, wygląda na to że owulacja była późno i stąd się wzięła moja fasoleczka
Madzialenna, Plany, planami...a jak to niektóre koleżanki płaczą, za przeproszeniem w kibelku, że będą miały trzecie dziecko, a póżniej świata poza nim nie widzą :-). Julek potrzebuje rodzeństwa..i nowych zdjęć na fotosiku
Ośka,
nowych zdjęć to On i w aparacie potrzebuje, ale jak zwykle baterii nie ma kto załadować
a ja mam nadzieje nigdy w kiblu nie płakać jak niektórzy, hehehe ale jakby z 3 zaszła to trzęsę porami przy drugim
i oć na ploty bo wątek babinkowy zagadujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum