ja tam myslałam ze lada moment pojawi się @ ... bole brzuszka, piersi... wszystko jak na @....
miała tylko ból głowy 2 dni z rzędu...
a tu taka niespodzianka
ja tez miałam obiawy takie jak na okres, ból piersi bolący brzuch, tylko zastanwaijące było to że po piwku zwracałam, no i bardzo chciało mi się spac najgorzej jak jechałam samochodem bo oczy same się zamykały
Czesc dziewczyny ja czekam z testem ciazowym w reku opoznia mi sie @ dwa dni ale nie ma umnie zadnch objawow ani na @ ani tymbardziej na ciaze czy moze tak byc ze faktycznie jestem w ciazy tak bez objawowo??? mam synka 12 l i nie pamietam jak to bylo poprzednim razem ale wydaje mi sie ze nie mialam zadnych objawow i napewno nie mialam mdlosci pozdrawiam
U mnie od poczatku bylo inaczej. Po owulacji 3 dni wszystko mnie swedzialo, ale to doslownie wszystko. Myslalam, ze szalu dostane. Pozniej przestalam spac. Myslalam, ze znowu wraca bezsennosc sprzed 2 lat. Zaczęłam bardzo słabnąć. Nie kuło mnie centralnie tam gdzie sa jajniki tylko pod obiema koscmi biodrowymi. A poza tym bol brzucha najpierw nawiedził mnie po owulacji, pozniej sie uspokoilo no i z 3-4 dni znowu zaczal bolec. Niby jak na @ niby jak na zatrucie jakies. Co do piersi to nie spuchly jak zawsze, z tym, ze bardziej bolaly no i sutki, ktore zazwyczaj sobie lezaly stanely na bacznosc i staly tak prawie cale dnie:)))). Aha i jeszcze jedno, mnie mdlosci zlapaly jakos z tydzien temu. Szczegolnie wieczorem i w nocy mnie meczylo. Dzisiaj za to mam chwile spokoju:))). I chyba to wszystko:)))))
Dziewczyny a napiszcie jeszcze w ile dni po owu zaczęły się Wasze objawy
ok 5-7dpo
malinowa6 napisał/a:
napiszcie jak to u was jest z piersiami? Czy bola tak jak na @ czy inaczej? i ze sluzem???zwiaksza sie ilosc???
piersi generalnie nigdy mnie wczesniej nie bolały, ale w cyklu poprzedzającym zaciążony, bolały, od samej owulacji, i nic z tego nie wyszło, przestały boleć 2 dni przed @, w zaciazonym, zaczęły boleć wczesniej, po bokach,
a co do śluzu, to miałam więcej i był koleru mlecznego, ale wiem, że śluz nie zawsze zwiastuje ciążę
życzę żeby i Wam spełniło się to marzenie...
Jezeli chodzi o sluz to u mnie wlasnie bylo inaczej niz zawsze. Do tej pory sluz mi sie pojawial bialy od razu po owulacji. Tym razem nie bylo sluzu na zewnatrz, jedynie przy szyjce, byl on bialy i grudkowaty. Myslalam, ze cos mi dolega:)))). Teraz dopiero zaczyna pojawiac sie na zewnatrz, ale nie ma go jakos szczegolnie duzo:))))
Ja bylam przekonana ze okres sie zbliza, typowe ZNP(czyli rozdraznienie), pobolewanie w podbrzuszu (zupelnie jak na @), nabrzmiale piersi(zupelnie jak na @). Jedyne inne to bol sutkow-co nie zdarzalo sie wczesniej, tzn byly takie wrazliwe, ciagle mi staly;)
Potem po 2 dniach od spoznienia @ zrobilam test ciazowy i nie bylo juz watpliwosci...
ciagle sie balam ze moze to nie byc prawda, wiec powtorzylam test za 3 dni, potem znow za 3 dni....kreseczki ciagle byly
wczesniej niestety przezylam 2 poronienia w 5/6 tygodniu kiedy to ciaza nie byla jeszcze stwierdzona przez lekarza....:(
Ja czułam od razu,że jestem w ciąży. Naszą Kruszynkę poczęliśmy w pn, a ja od środy zaczęłam czuć dziwne ciągnięcie w prawym jajniku lub w okolicy, nigdy czegoś takiego nie czułam, po ok tyg. zaczęły mnie kłuć piersi po bokach. Właściwie z takich objawów to nie wiele ich było,a test wykonałam 10 dni po zapłodnieniu i już widziałam drugą jaśniuteńką kreskę. Powiem tak gdybym nie planowała dziecka to na pewno nie powiązałabym tego ciągnięcia z ciążą bo bym na to nie wpadła, ale czułam cały czas,że coś się dzieje w tym moim brzuszku.
Życzę powodzenia tym,które czekają na objawy ciąży, oby to było TO!
Ja byłam pewna na 100 proc że nie jestem w ciąży bo bolały mnie piersi jak co miesiąc przed @,brzuch bolał już tydzień przed terminem @ jak na @ właśnie i ogólnie nic się nie działo.Piersi bolały mnie przez pierwsze 3 mce a nudności zaczęły się w 7 tyg ciąży.No i na początku tak do końca 3 mc chudłam ale po 20 tyg już był brzusio a potem nosiłam przed sobą piłkę plażową-bo wszystko poszło w brzusio
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum