u mnie zaczelo sie od wzmozonego apetytu i zachcianek, mdlosci pojawily sie dopiero
od 7 tyg.
-ciagle chodzenie do toalety
-zaparcia
-bole podbusza jeszcze silniejsze jak te na @
-uczucie ciaglego zmeczenia
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 19:00
Moje pierwsze to:
-wyczlenie na zapchy-wszystko mi smierdziało
-przeszkadzał hałas
-i uczucie rozwarcia pohwy
Więcej nie miałam bo zbyt krótko była w ciazy
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 10:28
Ines_ko, zaciskamy kciukasy :clap2:
Moja subiektywna lista pierwszych objawów ciążowych (wiem, że nikt takich nie ma, ale ja w pierwszej ciąży miałam i teraz znów ich wypatruję przy każdym cyklu ):
bezsenność, potem też wczesne budzenie się (co jest dla mnie nienormalne, jestem śpiochem)
biegunka (zamiast zatwardzenia w II części cyklu)
pobolewanie podbrzusza
tempki nie dające nadziei aż do 11-12 dpo
kompletny brak innych objawów (piersi zachowujące się zupełnie normalnie)
ogromna chcica na przytulanki nawet po owulacji
Chciałam tym pocieszyć te, które nie mają klasycznych objawów zaciążenia 8-)
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 11:13
U mnie na początku, zanim zrobiłam test, to ogólne zmęczenie i senność się pojawiły. Sikać też od razu zaczęłam jak kot z pęcherzem, poza tym mój M powiedział, że jakoś inaczej wyglądam, i że pewnie się udało No i potem doszedł ból piersi, tak jakby się wypełniły , kawa poszła w odstawkę, bo i ochoty na nią już nie miałam, no i ogromny wstręt do zapachów! To tyle z początkowych objawów
kurde no ja nie potrafie dopatrzyc sie jakiegos objawu u mnie wczesniej bo zadnych takich jak wy nie mam wogole zadnego o co to chodzi :-/ :-/ :-?
no moze tylko piersi bola ale tylko jak dotykam :cry:
lampka, ale wiele dziewczyn nie ma zadnych objawow ciazowych!
zreszta kazda ciaza jest inna i objawy sa inne nawet u jednej kobiety
a piersi mnie tez bolaly tylko przy dotykaniu...
ale staraj sie o tym nie myslec, bo takie dopatrywanie sie objawow jeszcze bardziej wydluza oczekiwanie na kruszynke :-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum