*Asiula76*, wstyd mi, ale dopiero dziś zobaczyłam pw od Ciebie....dziękuję...to bardzo miłe
szkoda tlyko, że dopiero Jurkowe przegięcia sprowadziły Was wszystkie do nas...co nie znaczy że jest nam mniej miło
wstyd mi, ale dopiero dziś zobaczyłam pw od Ciebie..
A ja myślałam,że się obraziłaś na mnie
[ Dodano: Pią 12 Wrz, 2008 10:54 ]
Dudka napisał/a:
że dopiero Jurkowe przegięcia sprowadziły Was wszystkie do nas...
Powiem Ci szczerze,że nigdy nie zagłębiałam się w te "przegięcia..." poprostu nie mam czasu na 2 fora.
Zaglądam tu z sentymentu,czasami podczytuję ale na pełne uczestnictwo w "pogaduchach " zwyczajnie nie starcza mi czasu.
Cieszę się jednak,że doczekałaś się swojego Żuczka i będę Ci kibicowac aż do rozwiązania i jeszcze dalej
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 20 Skąd: śląsk
Wysłany: Pią 12 Wrz, 2008 19:52
Dudka, teraz w sumie mozna wracac na tamto forum bo jurka juz nie ma sa nowi admini i mysle ze beda bardziej odpowiedzialni!jak narazie tamto forum dziala super!ale ja i tu sobie do was bede zagladac szczegolnie ze bardzo kibicuje wam i malemu zuczkowi!a podejrzzala ginka juz plec???ponoc sie juz da???
akiedy nastepne foteczki beda????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum