Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 21:05
Asia, nie ma mnie na forum trochę czasu, zaglądam, no i co widzę?! Kurcze gratuluję!!!!! Ale Ci zazdroszczę Spokojnego ciążowania i szczęśliwego rozwiązania o czasie GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Regina, Ty masz już 2 chłopaczków, nie masz czego zazdrościć Poza tym chyba wolałabym mieć za jednym razem bliźniaki, niż się tak męczyć (non-stop senność, zmęczenie i te cholerne mdłości) po raz drugi (właściwie po raz pierwszy, z ciąży z Mają czułam się o niebo lepiej!).
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009 21:35
Asiek0523, ja czułam się dobrze, przez większość ciąży, ale od 6 m-ca, gdy zaczęły się problemy, to już nie było fajnie, bo był strach, ale teraz chciałabym mieć córeczkę, tzn za kilka lat, no i cieszyć się 9 miesiącami bezproblemowej ciąży, brzuszkiem itd. ale chyba nie będzie mi to dane, dlatego zazdroszczę Ci, mimo mdłości i życzę spokojnego ciążowania raz jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum