Ani przy pierwszej ani przy drugiej i przy trzeciej też nie chodziłam i nie będe chodzić zresztą jakbym się tam wybrała przy trzeciej ciąży to chyba by się w głowę popukali
Pomogła: 301 razy Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 26
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 08:17
ja chce chodzic moze nawet dzis zadzwonie, mialam isc wczesniej ale niestety zamiast do szkly trafilam do szpitala :-/ ale i tak mam zakaz cwiczen no ale poslucham chociaz bo kompletnie nie mamy z mezem doswiadczenia z dziecmi 8-)
Pomogła: 173 razy Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 27
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 09:34
A ja sie nie moge zdecydować :evilmad:
Bo poszłabym do szkoły rodzenia, choćby dla zabicia czasu, ale przy moim szpitalu jest podobno badziewiasta i nie wiem, czy warto...
Pomogła: 355 razy Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 10
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 18:33
Nie wybieram się bo raz juz rodziłam to dam radę i drugi . Co do opieki nad dzieckiem to co nie co jeszcze pamiętam a reszta sama przyjdzie :grin: . A z drugiej stronu M zarobiony jest a sama chodzić nie chcę bo bym się głupio czuła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum