Właśnie powiedział, że chyba bedzie musiał na jakimś znieczuleniu podjść. Jak pierwszy film tra 5 min on się pyta co tak długo, a jak ja mu powiedziałam, ze to wersja skrócona, bo porody moga trwac nawet kilkanaście godzin to się zadumał nieco ;)
He he :grin: Mój też się wygrażał, że "on nigdy w życiu"
Ale jak wysłałam sms-a, ze idę na porodówkę, bo mi wody odeszły do był w szpitalu w ciągu 20 minut (a do szpitala miał 50km).
No i był przy porodzie (całe 11 godzin) i nawet odciął jedną pępowinę...
Mój też mówił że nie bedzie a jak zadzwoniłam że zaczeło sie i ide na porodówke
To odrazu przyjechał :grin:
I jak się Klaudia urodziła odcinał pępowine
Teraz maiłam cesarke ale też był :lovers: Mój dzielny Facet :lovers:
właśnie powiedział, ze dla niego top bedzie bardziej traumatyczne przeżycie niż dla dziecka, bo nie dość, ze tyle krwi to jeszcze jakiś obcy dziad będzie się an mnie patrzał gołą ;))
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 64 razy Wiek: 24 Dołączyła: 04 Paź 2007 Posty: 44 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 11 Paź, 2007 16:06
Nie wiem, czy mój chciałby to ogladać, wyetrczy, że ja widze, co mnie czeka, chociaż powiem szczerze, że ten pierwszy filmik cłkiem ładnie pokazany.
A co do mojego męza, top pewnie jak będzie ze mną rodził, to i tak bedzie podgladał, co się na dole dzieje i tak, a więc jeszcze zdąrzy się naogladac ;)
Normalnie tyle kobiet przezywa poród, a ja się tak panicznie boję.
Podobno nie ma czego.
Ale jednak.
Może nie tyle samego porodu, co bólu później.
Heh...
CalaOna83, będzie dobrze! Ja też strasznie się boję ale cóż zrobie wszystko co w mojej mocy aby urodzić i przytulić mój najwiekszy skarb do siebie, który właśnie smyra mnie od środka.
motylek82, oni ciągną dziecko przy skurczach partych i to jest bezpieczne.
to chyba ze tak....wieci co....tak szczerze ja sie nie boje porodu samego w sobie i bolu...ale o tym co może sie zdarzyc przykrego i krepującego...czyli ze mozna tez kupke zrobic podczas parcia.... :oops: :oops: :oops: bo slyszalam ze tak tez moze byc... :oops:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum