Julianna,Kasandra,Nadia,Natalena,Nikola;Weronika ,Wiktoria-imiona które jak narazie chodzą mi po głowie dla dziewczynki
Klaudiusz ,Tobiasz;Wiktor-dla chłopca
[ Dodano: Sob 27 Lut, 2010 14:07 ]
również biorę pod uwagę drugie imię by do pierwszego pasowało w miarę
[ Dodano: Sob 27 Lut, 2010 14:11 ]
Arkadiusz też ładnie pasuje
mojemu mężowi podoba się
Nadia,Anna Szrajda lub Wiktoria ,Anna Szrajda bo on twierdzi że dziewczynka będzie
mi bardzo obydwie wersje pasują choć inne też
[ Dodano: Sob 27 Lut, 2010 14:20 ]
Nadia
Pragnie skupiać na siebie uwagę. Wspaniałomyślna, szczera, szczodra i niezależna. Wykazuje wielkie zdolności do rządzenia innymi. Dumna, ambitna ale czasem nieco próżna i zarozumiała.
Wiktoria
Kobiety o tym imieniu są wyjątkowo żywiołowe. Łatwo zapalają sie do wszelkich nowości, codzienne obowiązki szybko je męczą, pragną stale jakiegoś urozmaicenia. w towarzystwie są miłe, wesołe wręcz czarujące. Łatwo zyskują sympatię innych osób. Odznacza się silnym i niezależnym charakterem. Z niepowodzeń szybko się otrząsają, by z jeszcze większą energią pokonać wszelkie trudności. Wiedzą czego oczekują od życia. Nie znosi czyjejś dominacji nad sobą wręcz to ona lubi stać ponad innymi
Arkadiusz
Wywodzi od słowa (arkadios) oznaczajacego "pochodzący z Arkadii, krainy szczęśliwości".
klaudiusz
Charakter: Życie tych mężczyzn jest nerwowe i "artystyczne". Mają dużą wrażliwość i chwiejną psychikę, ze wzlotami i upadkami. Są szczególnie wrażliwi na niepowodzenia. Nauka jest dla nich bardziej odkrywaniem świata i jego problemów, niż poszukiwaniem książkowych wiadomości. Dzięki twórczej wyobraźni nieraz odnoszą sukcesy w świecie mody, muzyki, tańca.
Wiktor
Wrażliwy, delikatny, ceni sobie harmonię, dobre porozumienie z otoczeniem i życie w spokoju. Nie lubi przemocy, agresji i wulgaryzmu. Bywa, że brak mu pewności siebie, ostrożny, konsekwentny w poglądach, poważnie traktujący swoje obowiązki. Wspaniałomyślny, uczynny ale nieci łatwowierny. Jest to typ podwładnego, wolą by ktoś za nich decydował w trudnych sprawach, ryzykował i mówił mu dokładnie co ma robić. W kontaktach z innymi ujawnia się fakt, że jest osobą mało samodzielną, skrytą, nieśmiałą o niskim poziomie wiary w siebie i swoje możliwości.
myszka 81, myślę, ze nikt za Ciebie imienia nie wybierze. Ja zadnych z tych, które wypisałaś nie brałam pod uwagę, bo albo nie polsko brzmiące albo zbyt popularne )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum