Angel, dzieki za madre slowa!kasia!, nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu!
wiecej tego tematu nie bede kopmentowala bo jak widze wiekszosc umie powiedziec NIE BO NIE a ja mam wyrobiona opinie w tym temacie od wielu lat, nie jest to obce zaganienie dla mnie. jesli ktos ma inne ja to szanuje! uwazam ze tego typu tematy sa poruszane zeby byla mozliwosc wymienic sie spostrzezeniami i ja wymienilam sie swoimi, nie oczekujac od nikogo zmiany nastawienia, i tak jak napisala
Angel napisał/a:
Moim Zdaniem obrzezanie nie jest jeszcze na tyle znane i jest czymś nowym
A coś nowego robi ze ludzie się boją
podpisuje sie pod tymi slowami
Dziewczyny piszecie,ze obrzezanie to kaleczenie chlopca???To dlaczego coraj wiecej doroslych mezczyzn sie tego podejmuje?Bo jest higieniczne i estetyczne i smieszy mnie jak piszecie,ze beda sie potem wstydzic itd. beda jeszcze z tego dumni i szczesliwi,ze zostali obrzezani jako mali chlopcy,bo nie beda z tego juz nic pamietali kiedy dorosna.I zobaczycie,ze za kilkanascie,kilkadziesiat lat w Polsce tez bedzie coraz wiecej obrzezanych mezczyzn.
Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie,ale nie musicie sie spierac czy obrzezanie jest ok czy nie,jak juz pisalam moj narzeczony tez jest obrzezany i jakbysmy mieli synka tez by byl,chociaz szczerze-balabym sie.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum