no powiem Ci Madziu, że niesamowicie się cieszę z tego, że będzie drugi synuś. Tobi to kapitalny facet - grzeczny, mądry, bez jazd i innych atrakcji może szczęście dopisze i drugi też będzie taki I może mnie ominie różowa kolekcja ale za to bracia się dogadają zawsze i wszędzie i będzie im raźniej
taki I może mnie ominie różowa kolekcja ale za to bracia się dogadają zawsze i wszędzie i będzie im raźniej
ale najwazniejsze,że moją siebie jakby co
a płec nieważna-wazne,żeby zdrowe dzieci były
no i oszczędność, bo nie potrzeba garderoby wymieniac
myszko, widzisz, trafiłaś w sedno. Nie ma co o sobie myśleć bo to nie warzywniak żeby sobie płeć wybierać. Kocha się każde dziecko, a swoje chęci trzeba schować do kieszeni
myszka 81 napisał/a:
Chłopaki też potrawią być miłe kochane itp.
mnie się wydaje, że płeć nie ma znaczenia w tym jakie dziecko będzie. Jak obserwuję dzieci teraz to dziewczynki sto razy gorsze a raczej bardziej niegrzeczne potrafią być. NIe ma reguły
tak jak Madzia mówi o miłości braterskiej. Może być różnie ale myślę, że prędzej jednak dzieci jednej płci się dogadają. Choć.... wyjdzie w praniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum