Kubuś nogi pchał w wątrobę, aktualnie dupką podbija mi żołądek co jest równie ciekawe nie wspominając że ciągle jeszcze się rusza i wierci aż brzuch faluje!!
w nocy miałam bóle w prawej pachwinie i po prawej stronie brzuszka przy równoczesnym twardnięciu całego brzuszka... ale przeszły i nic, cicho sza... czekamy nadal
w nocy miałam bóle w prawej pachwinie i po prawej stronie brzuszka przy równoczesnym twardnięciu całego brzuszka... ale przeszły i nic, cicho sza... czekamy nadal
mi przy takich bólach zrobili drugą cesarkę twierdząc, ze mis ę blizna po pierwszej CC rozchodzi
przynajmniej jateraz jestem bardziej podjarana niż wkurzona. Wtedy chodziłam wściekła jak osa i jeszcze ciagle pytania - Ty jeszcze się kulasz ... nosz zabic mogłam za to
przynajmniej jateraz jestem bardziej podjarana niż wkurzona. Wtedy chodziłam wściekła jak osa i jeszcze ciagle pytania - Ty jeszcze się kulasz ... nosz zabic mogłam za to
ja tak miałam przy Marcysi- urodziłam ją 7 dni po terminie. Karolcia urodziła się 2 dni po terminie, w dodatku dzień po Śmigusie a święta wolałam spędzić w domku to i przeżycia były inne. Teraz się nie nastawiłam na punktualność małego i całkiem dobrze znoszę to że jeszcze nie wylazł I chyba psychicznie jakoś nie jestem tak podminowana jak to bywało, wręcz myślę, że to jakieś niemożliwe żeby Kubuś już był urodzony
Aga w piątek popołudniu musi jechać z domu...Pewnie że miałam nadzieję że będę już na tyle po porodzie, że będę w miarę samodzielna i niezależna... ale nie nastawiłam się jakoś bardzo na to. Jedynie co to najważniejsze żebym już była w domku po wszystkim a nie np w szpitalu
Do pomocy zoraganizowalismy sobie moją mamę która na te 4 dni zamieszka ze mną i pomoże
[ Dodano: Nie 09 Maj, 2010 23:18 ]
Melduję że zaczął mi odchodzić czop śluzowy, okropnie się cieszę przynajmniej mam poczucie że cokolwiek się dzieje
no i gdy się podmywałam poczułam że mam jakiś dziwny lekki jakby obrzęk części intymnych tego nie czułam przy dziewczynkach. może to kwestia tego, że Kubuś jest w środku niżej niż one były chciałabym żeby skurcze jakieś się jeszcze dołączyły...
rano i tak idę do gina, zobaczę co powie
[ Dodano: Nie 09 Maj, 2010 23:28 ]
Melduję że zaczął mi odchodzić czop śluzowy, okropnie się cieszę przynajmniej mam poczucie że cokolwiek się dzieje
no i gdy się podmywałam poczułam że mam jakiś dziwny lekki jakby obrzęk części intymnych tego nie czułam przy dziewczynkach. może to kwestia tego, że Kubuś jest w środku niżej niż one były chciałabym żeby skurcze jakieś się jeszcze dołączyły...
rano i tak idę do gina, zobaczę co powie
Już wróciłam do domku po wizycie u gina
Kubuś waży ok 3500gram nawet doktor wytrzeszczył oczy że tyle nabrał, przecie miał być drobniutki , ma się dobrze tj przepływy przez pępowinę jak najbardziej prawidłowe, łożysko dojrzałe a szyjka wymasowana przez doktora ma ok 2cm rozwarcia mam czekać na rozwój sytuacji i jak nic się nie wydarzy to za tydzień na prowokację do szpitala…
Buziaki, idę się czymś zająć, miejsca sobie nie mogę znaleźć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum