my teraz uzywamy hapy i poki co u nas sprawuja sie super, po hagisach malu mial poobcierane nozki, wczesniej nie mialam tego problemu ale jak zaczal raczkowac i chodzic, to niestety..... a pampersy byly dla na s super ale tylko do 4 miesiaca, potem zupelnie nie wytrzymywaly produkcji siuskow Arka
Pieluszki to Pampresy wszyscy znajomi polecają chociaż spotkałam się też z opinią że najlepsze to są takie stare, tetrowe bo w nich się dzieciaczki uczą siusiać na nocnik, zamiast w pieluszkę ;) ale z kolei z takimi tetrowymi jest bardzo dużo prania i ogólnie roboty.
Chusteczki Nivea Soft&Care, też słyszałam że Pampersy są zbyt mokre...
zobaczymy za kilka dni
Pampersy u nas zdały egzamin, jeszcze teraz są w użyciu w nocy i po całej nocy są bardzo ciężkie ale pupa jest sucha i nic nie przeciekło. A po nocy w Huggisie zawsze pupa była wilgotna
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 20:25
MariaGroch napisał/a:
U nas nr 1 to pampersy, huggies niestety przeciekały, mimo, że rozmiarówka ta sama co w pampersie
ja właśnie słyszałam ze huggiesy są większe trochę. Znaczy jak np używasz pampers nr 4 to odpowiednik na huggiesy to 3
Nie sprawdzałam osobiście wiec nie wiem dokładnie czy tak jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum