jednak bebeconfort odpadł-poczytałam, że np tworzywo na rączce jest kiepskie i sie wykrusza-znajomi mają taki juz druga córa w nim jeździ, ale tworzywo rzeczywiście odpadło. ten uzywany przez jedno dziecko, który miałam odkupić już, tez zaczyna mieć to tworzywo lepiące się i kruszące-paskudne wrażenie, jakby ktos je miodem posmarował, nie do wyczyszcczenia -bleeeeee.
ponieważ planujemy szybko jeszcze jedne staranka, chyba skończy się na nowym wózku-żeby wytrzymał dwójkę, a potem się go spróbuje sprzedac i już
ogladalismy dziś teutonię 4 kołowa z przednimi skretnymi-tani nie jest, ale możemy kupić cały zestaw-gondolka, spacerówka, fotelik maxi costi, torba, przykrycie do spacerówki i folia za około 2 i pół tysiąca jeżeli zdecydujemy się na granatowy-taki jest w obniżonej cenie, inne kolorki to już koło 3 tys... mi osobiście granat odpowiada, prześpimy się z tym i zdecydujemy..... a po kilku pierwszych wyprawach zdamy relację ;)
trochę boli ta cena, nawet bardzo, ale jak ma wytrzymać dwójke i nasze szalone wyprawy po leśnych wertepach itp... no pomyślimy....
ja wybralam quinny buzz 3 w jednym czyli gondolka, spacerowka i fotelik samochodowy nakladane wymiennie na kolka. Uznalam, ze warto zainwestowac bo 1) to nasze pierwsze dziecko i licze, ze bedzie nastepne 2) wozek posluzy przez najblizsze 3 lata (mam nadzieje). 3) chcialam wozek zwrotnym lekki i latwy w obsludze - clicze, ze ten spelni oczekiwania. Juz w lutym bedziemy testowac
strusiu, wiem... nie jest tani. Nam na szczscie udalo sie go nabyc po cenie producenta a fotelik dostalismy w prezencie. Kilkoro moich znajomych go mialo i bylo bardzo zadowolonych. Zobaczymy juz niedlugo czy sprawdzi sie dla nas. Na razie wydaje mi sie trafnym wyborem. No i ma sluzyc przeznastepne 3 lata, wiec chyba warto bylo zainwestowac.
ja wybralam quinny buzz 3 w jednym czyli gondolka, spacerowka i fotelik samochodowy nakladane wymiennie na kolka. Uznalam, ze warto zainwestowac bo
ja rowniez zastanawialam sie nad tym wozkiem z tych sama zreszta powodow co esperanza...
wozek troszke kosztuje a zestaw mimo tego nie jest wyposazony w to co jest niezbedne takie rzeczy jak spiwor na nogi, folia przeciwdeczczowa na gondolke, parasolke czy torba na ramie wozka trzeba sobie dokupic dodatkowo :-/
dlatego od niedawna sklaniam sie bardziej do zakupu innego wozka z bogatym wyposarzeniem
http://www.allegro.pl/ite...ull_option.html
i wizualnie tez mi sie podoba
ale pozyjemy -zobaczymy... moze jeszcze cos ciekawszego znajde...
my już zdecydowaliśmy się. Dzisiaj rano kupiliśmy Bebecar Vector At - teraz czekamy na przesyłkę, aż dojdzie ... drżę z niepokoju, czy rzeczywiście taki fajny, jak cena na to wskazuje
Jakby było z nim coś nie tak, to będzie na mnie, bo to niby ja się uparłam na bebecara...
ella, Bebecary to bardzo dobre wózki, a ten który wybrałaś po prostu cudowny, zwłaszcza w seledynowym kolorze.Chorowałam na niego, ale mąż nie dał się przekonać-niestety
Kupiliśmy X-landera XA- to był mój drugi typ, no i o 700zł tańszy.
Mamy identyczne typy:) My też bardzo poważnie braliśmy pod uwagę x-landera XA (nawet już byliśmy w sklepie i dumaliśmy nad nim przed pół godziny), ale wyszło jak wyszło...
Wybraliśmy czerwonego Vectora, bo na naszej ulicy jest dużo wózków w przeróżnych kolorach, ale czerwonego jeszcze nie ma :-)
Ja chyba się zdecyduję na Adbor
moja siostra taki właśnie ma i jest zadowolona. Jest tani choć cięzki ale stabilny. Nie chcę kupowac drogiego wózka bo starczy tylko na 1,5 roku, potem jak maluszek chodzi to trzeba kupic lekką spacerówką bo ta już jest za ciężka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum