no wlasnie dla mnie najwazniejsze, jest aby wozek byl lekki, jak ktos mieszka w domku to moze sobie pozwolic na ciezki...
wazne jest rowniez aby z latwoscia sie skladal i mniescil w bagazniku samochodu oraz zeby do stelaza mozna bylo zamontowac fotelik Maxi-Cosi - idealny wariant na wycieczki :-D
Nie wiem jak wy ale mnie bardzo trudno jest sie na cos zdecydowac, codziennie mam inny typ
dzisiaj jestem przy quinny speedi, bo buzz z tego co wyczytalam jest bardzo awaryjny :-/
Ale przynajmniej jak tak polatam z nim kilka razy na działkę to szybciej schudnę
Dokładnie to powiedziała moja koleżanka, która ma adbora - stwierdziła, że prowadzenie go to najlepsza dieta pozwalająca na powrót do formy sprzed ciąży
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 36 Skąd: Wielka Brytania
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 01:19
My mamy Maclaren'a techno xt
Spacerowka, ale sprawdza sie 100%
jest leciutki, 7 kg, po zlozeniu mozna go niesc w jednej rece (ma uchwyt)
ma oslonke od wiatru/slonca z filtrem UV
zamek z tylu "budy", jak sie go odepnie do buda spuszcza sie do samego dolu - jest to super przy paskudnym wietrze :-|
spiworek i oslonka przeciwdeszczowa
z tylu kieszen na oslonke i druga na drobiazgi, butelke itp - bardzo praktyczna
potrojna regulacja raczki (dla nizszych/wyzszych osob)
pelno obrotowe kolka - swietnie sie prowadzi
amortyzacja na kolkach
jedyny minus dla mnie to maly koszyk i nie ma do niego dostepu jak dziecko lezy w wozku
kurcze to brzmi jak reklama... ale ja bardzo jestem zadowolona!
a co myślicie o tym? jest niedrogi, waży 15 kg, ale ja mam winde więc nie będzie problemu. Tylko chciałabym go zobaczyć w naturze a nie wiem, gdzie
http://www.allegro.pl/ite...a_maluszka.html
mowiac szczerze, nie radzilabym wybierac wozka bez obrotowych przednich kol - strasznie ciezko sie to prowadzi. No i waga 15kg... to ie jest tylko kwestia koniecznosci(lub jej braku) wynoszenia po schodach, ale jakiekolwiek przemieszczanie sie z takim ciezkim wozkiem + dziecko (ktore bylo nie bylo rosnie i to szybko) moze byc uciazliwe - chocby wdrapywanie sie na krawezniki, o skrecaniu nie wspomne. Radzilabym przemyslec wybor...
magdarum1, taki wózeczek jest super do ok. 6 miesiąca życia, ale potem jest już ciężki i źle się prowadzi. Ja właśnie popełniłam taki błąd i jak Aniela miała pół roku - kupiliśmy spacerówkę, bo nie miałam już sił prowadzić tak ciężkiego wózka. No i popieram esperanzę, warto, żeby wózek miał obrotowe przednie koła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum