Az znacie moze jakies opinie na temat wozkow IMPLAST BOLDER 3 albo 4-o kolowy?
wczesniej zastanawialam sie nad BABY SMILE FX, ale naczytalam sie zbyt duzo negatywnych opinii na jego temat :( no i znowu szukam...
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 26 Paź 2007 Posty: 424
Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 20:23
ata00 napisał/a:
IMPLAST BOLDER 3
moja znajoma nim jeździ i bardzo go sobie chwali Sama miałam nawet okazje go prowadzić i super leciutko sie nim jedzie, nawet w parku. Słyszałam jedynie, ze minusem tego wozka jest spacerówka, bo głowka dziecka wychodzi ponad wyprofilowane oparcie....
_________________ Aniołki 6tc (02.I.06) i 8-9tc (VI.10)
wg OM
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 36 Skąd: Wielka Brytania
Wysłany: Sro 11 Cze, 2008 23:44
ja sie nie wypowiem, bo nic nie slyszalam
a ktos sie interesuje podwojnymi? I gdzie je w ogole mozna dostac? Bo w zadnym sklepie nie ma, jak juz to na zamowienie no i wszedzie generalnie to samo
A jak ja mam sobie sprawdzic? W ciemno kupowac to bez sensu
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 438 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 3324 Skąd: My Road
Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 17:27
Madziara napisał/a:
A jak ja mam sobie sprawdzic? W ciemno kupowac to bez sensu
niestety miałam ten sam problem przy bliźniaczym
ja tylko z czystym sumieniem moge polecić Implasta Spider
dla mnie jedyny godny uwagi wózek dla dwójki dzieci
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 36 Skąd: Wielka Brytania
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 19:34
uska znalazlam wlasnie wczoraj bardzo podobny na necie. Tylko inaczej sie nazywal, jakich Holandzki. Wlasnie tez mi sie podobal najbardziej, bo moze byc jeden gleboki w twoja strone odwrocony a druga moze byc sportowka, przodem do kierunku jazdy. Dlatego mi sie podobal
Tylko ja sie 3 lata napchalam taki szeroki wozek z blizniakami, i normalnie koszmar! Przez zadne drzwi sie nie dalo przejsc. Wiec teraz mam dylemat miedzy takim, jaki ty wkleilas u gory a tym:
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 24 Lip, 2008 12:44
ata00, - ja właśnie tez chcę kupić IMPLAST'a BOLDERA ale 3!
Koleżanka go ma i jest świetny do jazdy (chyba ,że jak są te podjazdy do wózków
to lepiej Bolder 4 się sprawdza) tylko trochę ciężki i zajmuje nieco miejsca w bagażniku!
Ale manewruje sie super! Nawet w miejscu!
Ewentualnie jak chce się mniejszy pod względem składania (jak parasolka)to możesz zobaczyć
IMPLAST S3D ale już chyba mało gdzie dostaniesz....
No i drugi mój typ to ATLANTIC,bo tańszy ale jeszcze nim nie jeździłam,bo
nie wiem gdzie w Poznaniu dostać
Z tym,że spacerówka tylko przodem do kierunku jazdy.....lecz nie wiem na ile to jest minusem w wózkach....
ja wkoncu po wielkim szukaniu i wybieraniu kupilam wozek firmy BEXA no i powiem ze poki co jestem bardzo zadowolona, wozek nie jest bardzo ciezki, ma spora gondole i spacerowke. szybko sie sklada i nie zajmuje duzo miejsca co w moim przypadku bylo bardzo wazne www.bexa.eu
A ja jestem bardzo zadowolona z wózka TUTEK tani, lekko się prowadzi jest na paskach wiec jadąc bujasz dziecko suuper polecam aha do tego gondolka jest głęboka i duża dziecko swobodnie się w nim czuje
Pomogła: 27 razy Wiek: 28 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 97 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 09:11
Atlantic super sprawa jeżdziłam w sklepie rewelacja jednym palcem sie go pcha-
jedyny minus to jak ktoś ma mały samochód jak matiz itp to się nie zmiesci do bagażnika, bo ma duże rozmiary
Mogę polecić też X-landera XA - prowadzi się go rewelacyjne jak masełko super sprawa i gabarytowo jest dużo mniejszy od atlantica niestety też droższy ok 1400 zł
4 kołowy XA prowadzi się lepiej niż 3 kolowy XT ale tez jest super.
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 16:12
Madlen84, dzięki za opinie kochana!
[ Dodano: Pon 25 Sie, 2008 11:31 ]
..zaraz sama cały wątek zapełnię....
Znalazłam jeszcze taki:
http://hebart.com.pl/inde...lang=pl&numer=1
Kosztują ok. 700 zł i mają atesty (tylko nie wiem dlaczego z Czech? )
Wie coś ktoś na ten temat? Z tego co dotąd czytałam opinie są dobre ale mało ich....
MonikaPiaska, ja mam Jane Slalom Pro z fotelikiem Matrix i gondolką. Ty masz nową serię z nowymi nazwami i trochę zmienionymi elementami. Świetny wózek. W miarę lekki (nomad jest lżejszy ale ma mniejsze kółka). Super się w lesie sprawdził. Tosia na grzyby z nami w wózku jeździła i to po krzaczorach nawet. W szoku byłam. Pranie go to rewelka. Drogi ale wart swojej ceny. Matrixa pożyczyłam przyjaciółce. Sprawdza sie przy wcześniakach i bardzo maleńkich dzieciach. Ale wpinanie go w samochodzie w wersji fotelikowej to tragedia. Na początku cali mokrzy byliśmy . A, i jeśli ktoś zastanawia się czy foteliko-gondolka wystarczy za gondolkę to mówię zdecydowane NIE. Gondola musi być obszerna i całkowicie płaska. Na krótkie wypady z dzieckiem np do sklepu może być, ale na długie spacery zdecydowanie gondola.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum