Dziewczyny,
nadchodzi taki moment, w którym dalsze powstrzymywanie sie od oglądania wózków nie ma sensu
Wchodzimy wtedy do sklepu i nagle okazuje się, że wybór jest bardzo duży, a ceny niestety często zaskakują.
Zakładając ten temat mam nadzieję, że bedziemy mogły pogadać sobie o naszych wyborach a te, które zakup wózka mają już za sobą, podzielą się swoimi doświadczeniami z ich użytkowania.
Na co warto zwrócić uwagę przy zakupie... co można pominąć i na czym zaoszczędzić a co musi mieć by był funkcjonalny...
Ja mam wózek używany Deltima Fokusa. Odkupiłam od siostry za 500 zł cały komplet oprócz moskitiery, bo się podarła. Jeśli miałabym teraz kupować jakiś wózek to też kupiłabym używany, ponieważ za rok i tak kupię fajną spacerówkę.
no własnie my sie zastanawiamy nad tym czy warto szarpać się taraz na drogi wózek skoro dziecko w głębokim i tak długo nie poleży... a pozniej planujemy kupić lekką zwinną spacerówkę... tak zeby było wygodniej nawet w samochód włozyć... bo takie spacerówki o niebo lepiej się skłądają...
niutek, śliczny takie mi się podobają może se kupie w przyszłości bo po moim synku sprzed 10 lat to już zabytek
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Ja kupiłam używany deltim premier na allegro ale stan idealny dosłownie.Wiki i Kuba mieli nowe wózki i tak po czasie kupowałam inna spacerówkę więc tym razem stwierdziłam że nowego nie kupie
A wózek mamy taki
[ Dodano: Pon 22 Paź, 2007 17:40 ]
Po kliknięciu na fotki prawdziwe kolory
ja nadal nie ma swojego typu...ale ze wzgledu na chroniczny brak kasy, bedzie najtańszy ...nie wiązne czy cięzki, czy lekki, czy takie czy owakie kola...jestem silna kobieta i z kazdym sobie poradze
a kto zna wózki bebeconfort??
mam w przyszłym tygodniu ogladac używany po córci koleżanki-z funkcją gondola, spacerówka i fotelik samochodowy wczepiany w stelaż, do tego ma być torba i śpiworek do fotelika....
ma ktoś doświadczenie z tą firmą??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum