Malutka ma sie dobrze. Caly czas tylko je
Ja czuje sie dobrze, choc troche z karmieniem mam problemy. Mala caly czas wisi na cycu i juz sama nie wiem czy sie najada czy nie. Czasem musze ja dokarmic, ale to bardzo rzadko. Jakos dajemy rade.
Laura chce w e wszystkim pomagac, choc ostatnio byl z tym problem bo byla odseparowana od malej ze wzgledu na to,ze miala rota i adenowirusa i nie chceialismy,zeby zarazila malutka. Na szczescie wszystko juz przeszlo i moze wrocic znow do pomagania
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 18:52
Super A z tym karmieniem to zawsze jest trudne do ocenienia, ale jeśli dziecię przybiera na wadze tyle, ile trzeba, to nie ma się co martwić. Ja bym nie dokarmiała... no chyba że pediatra zalecił.
Rotawirusy paskudna rzecz. My myślimy nad tym, żeby zaszczepić Daniela, jakby nie daj Boże Dominik przyniósł coś z przedszkola.
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 320 razy Wiek: 34 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 810 Skąd: z poligonu...
Wysłany: Sob 23 Lip, 2011 08:46
Alina napisał/a:
a bym nie dokarmiała... no chyba że pediatra zalecił.
tez tak uważam Sara wpadnie w rytm i nie bezie na cycku wisiała. Życzę aby nastąpiło to jak najszybciej i pozazdrościc małej pomocnicy. Życze Ci skarbie żeby żadnych problemów nie było ani ze starsza ani z młodszą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum