Mam nadzieję, że Jaga przyjdzie i opowie jak było bo będę rodziła w tym samym szpitalu
to jak będziesz miała ochote to oć na pw bo tak się składa że tam pracuje
i znam dobrze te klimaty
a teraz lete zdjęcia zgrać małej
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
dawno nie wstawiałam zdjęć i nie za bardzo umiem
ale ważne że jest
Aga miałw wywoływany poród w 42 tc
łożysko się nie urodziło-więc było łyżeczkowanie
czują się ok ale Aga ma antybiotyk
nie wiadomo kidy wyjdą ale,,mały ludzik ok i ładnie ciągnie cyca,,
tak pisała Aga a jutro idę przytulić malizne
Poród miałąm faktycznie ciężki. Właściwie trzecią fazę porodu, która zwykle trwa kilka minut.
MIałam ręcznie wydobywane łożysko w pełnym znieczuleniu, a potem jeszcze łyżeczkowanie.
Ale co najważniejsze Kamilka jest noworodkiem fizjologicznym a takie dzieci są o wiele lepiej przygotowane
Co z tego, że mamusia się umęczyła. Poradzę sobie i z tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum