Ostatnio coraz więcej informacji dociera do mnie a propos nowej metody liposukcji, ponoć rewolucyjnej, czy ktoś ma już może jakieś dowiadczenia w tymże temacie? Chcę sobie zrobić ten zabieg
ogólnie wychodzi że mało inwazyjny zabieg.
z tego co wiem to teraz w ogóle nie ma praktyki by trzymać ludzi w szpitalach bo jest zagrożenie bakteriami po zabiegowymi / operacyjnymi.
Jasne teraz operacja i szybciutko do domu. Może i lepiej człowiek szybciej się wyliże w swoim otoczeniu:) Można jeszcze Body Jet połączyć z powiększaniem czy podnoszeniem piersi. Nie ma to jak własny tłuszczyk.
Teraz jest wiele zabiegów, które usuwają nadmiar tkanki tłuszczowej. Gdybym miała wybierać, to jednak chyba najskuteczniejszy jest Exilis. Jest to nieinwazyjny system modelowania sylwetki. Został mi on polecony w Klinice La Perla. Jest bezbolesny, także żadne znieczulenie nie jest potrzebne. Wystarczą cztery zabiegi, żeby zredukować tkankę tłuszczową. Muszę powiedzieć, że ten zabieg spodobał mi się o wiele bardziej, niż np. liposukcja wodna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum