w usta kwas hialuronowy można wstrzyknąć, żeby wyglądały one jak u Angeliny Jolie, chociaż nie wiem czy jest sens..jeżeli całe życie miało się małe usta, a potem ma się takie napompowane to naturalne to na pewno nie jest...no ale jeżeli ktoś chce mieć usta na pół twarzy to w sumie nie ma co mu żałować ;)
Ale kwas hialuronowy jest tak na prawde na "chwile" to znaczy na kilka miesiecy a potem trzeba ten zabieg regularnie powtarzac - a nie jest tani. Lepiej wstrzyknac sobie cos na stałe:)
Ja uważam , że każda ingerencja typu powiększenie ust jest widoczna i daje sztuczny efekt . A najpiękniejsza kobieta to ta, która jest piękna naturalnie bez żadnych poprawek:)
Ja uważam , że każda ingerencja typu powiększenie ust jest widoczna i daje sztuczny efekt . A najpiękniejsza kobieta to ta, która jest piękna naturalnie bez żadnych poprawek:)
Hej ja miałam usta nawilżane kwasem hialuronowym i są naturalne i bez jakiegoś sztucznego efektu. Nie rozumiem wypowiedzi osób które nigdy takich zabiegów nie wykonywały a uważają się za ekspertów. Efekt zabiegu utrzymuje się nawet do 1,5 roku jeżeli odpowiednio dbasz o usta i je "karmisz", bo po takim zabiegu trzeba dużo wody pić i tym samym pomagać w duższym utrzymaniu efektów zabiegu
Teraz chyba faktycznie bardziej popularne jest powiększanie ust kwasem. Efekty są różne, wydaje mi się, że to zależy od specjalisty, który dany zabieg wykonuje. Widziałam parę kobiet, które miały w taki sposób powiększane usta i powiem szczerze, że niektóre wyglądały lepiej, inne gorzej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum