ja mam wkladki firmy Mentor z dozywotnia gwarancją jak sie nie myle to po 400ml tak ze mam biust 75DD/75E
klochana, ale ja nie chcę sobie w żadnym wypadku powiększać piersi. Wystarcza mi moje 85G/H Nawet jakbym mogła to bym se chętnie zmniejszyła na te DD ) Ja chce tylko je podnieść.
zwalniam cie od tego obowiazku
on juz wystarczjaco sie napatrzyl
nieprawda, on mówi, że za mało się napatrzał na moje cycki. A zresztą jak se nowe fundnę to już będą moje-inne, wiec liczniuk patrzenia będzie bił od nowa
ja tam zbyt wymagająca nie jestem, w sumie lubię siebie z wszelakimi niedoskonałościami, ale jedyny zabieg, który chcę sobie zrobić to makijaż permanentny, nie kosztuje on co prawda zbyt wiele, ale jednak trzeba trochę tej kasy wyłożyć, chociaż w Instytucie Urody New Look ceny wygórowane nie są, a linergistki są naprawdę profesjonalne, także ten makijaż jakby nie patrzeć jest w zasięgu ręki ;)
Jeżeli chodzi o piersi to na pewno wybrałam bym Body Jet, bo nie ma problemów takich jak po operacji, a na makijaż permanentny jestem umówiona w przyszłym tygodniu:)
ja tam zbyt wymagająca nie jestem, w sumie lubię siebie z wszelakimi niedoskonałościami, ale jedyny zabieg, który chcę sobie zrobić to makijaż permanentny
Zgadzam się! Mam nadzieję również kiedyś się wybrać. I jakby wynaleziono w końcu metodę zagęszczania rzęs na stałe, a nie na parę tygodni, nie obraziłabym się
Brzydki nos, mały biust - dziewczyny każda operacja to zagrożenie dla życia. Ja też kidyś chciałam siebie poprawić, ale w końcu zrozumiałam, że jestem jedyna i niepowtarzalna:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum