Pomogła: 13 razy Wiek: 31 Dołączyła: 24 Paź 2007 Posty: 263 Skąd: z krainy marzeń:))
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 13:34
hmmm odessałabym tłuszcz z ud troszkę, wymieniłabym ząbki na licówki, zrobiłabym plastykę gębusi w sensie podniosła brwi i takie tam, powiększyła usta i troszki cycusie iiiiiiiii jakby się dało to bym nogi wydłużyła no ale ogólnie to ciesze się z tego co mam
:( no właśnie moja przyjaciółka też ma ten problem, nie chce się wybrać do lekarza, nie wiem, doradzałam jej skrzyp, zmiane szmpaonu na jakiś delikatny....(przepraszam za offtop)
A ja bym sobie wszczepiła trochę włosów na łepetynę, bo mi przez ostatnie miesiące tyle wypadło, że mi wstyd w lustro spojrzeć
Kurcze mi też przez ostatnie m-ce sporo włosów wypadło. Chyba trzeba się wybrać na kompleksowe badania - zwykły dermatolog nie wystarczy bo oni każą albo tabletki wcinać (takie na włosy i paznkocie) albo szampon specjany kupić a to niestety nie wystarcza jak problem tkwi w środku w organizmie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum