ja podobnie jak Marcia akceptuje siebie niczego bym nie zmieniła, chociaż do ideału mi daaaaleko. Co najwyżej zadbałabym o zęby, ale to nie podchodzi raczej pod chirurgię plastyczną
Pomogła: 63 razy Wiek: 37 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 595 Skąd: Gdynia/Wejherowo
Wysłany: Czw 27 Lis, 2008 13:42
kropeczka napisał/a:
ja podobnie jak Marcia akceptuje siebie niczego bym nie zmieniła, chociaż do ideału mi daaaaleko. Co najwyżej zadbałabym o zęby, ale to nie podchodzi raczej pod chirurgię plastyczną
ja tak samo. Zęby najchętniej bym wymieniła na nowe , reszta może zostać, jak jest.
Ja zainwestowałam w aparat stały i co? teraz po tylu latach dentyska stwierdziła, że ten kto mi prostował zęby zrobił mi wielką krzywdę niszcząc mi zgryz....a poza tym moje zęby pomału wracają do poprzedniego stany skrzywienia niech to szlag!...a na dzien dzisiejszy to przydałoby się je troszkę odkamienić po wewnętrznej stronie....
ja bym sobie zafudowala odsysanie tluszczu z brzucha
a Wy?
Ale to jest niebezpieczne!! Ja bym się bała. Nie wiem czy wogóle chciałabym ingerować w swoje ciało. Szczególnie w Polsce!
W Polsce są tacy sami lekarze jak wszędzie. Ale po co odsysać tłuszcz jak sie znowu pojawi. Moim zdaniem wystarczy zmienic nawyki żywieniowe (nad którymi właśnie pracuje)
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 320 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 809 Skąd: z poligonu...
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 17:15
poniewaz od jakiegos czasu jestem wielka fanka programu Dr 90210 i wiem dokładnie jak to wszystko wygląda. Mimo wszystko, zdecydowałabym sie na kilka zabiegów. Bez wzgledu na blizny i ból. Gdybym tylko mała kaske to strzeliłabym sobie plastyke brzucha z liposukcją, liposukcję ud i bioder i ramion. Podniesienie piersi. Byłabym przeszczęśliwa ale skad ja wezme około 20 tysiaków
Witam
Od ostatniego czasu zastanawiam sie nad operacją korekcyjna wzroku. Mam dużą wadę wzroku i muszę nosić strasznie grube okulary. Może któraś w Was była na tej opracji i może coś mi bliżej o niej opowiedzieć bo ja strasznie się boje.
Pomogła: 27 razy Wiek: 27 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 97 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 08 Lis, 2009 11:07
JA zlikwidowałabym rozstępy i podniosła piersi a i jeżeli nie udałoby mi się zmniejszyć mojej fałdki brzusznej to odsysanko, na razie staram sięzlikwidowac ją tańszym kosztem rowerek i dietka
[ Dodano: Nie 08 Lis, 2009 11:08 ]
nescox123 napisał/a:
Od ostatniego czasu zastanawiam sie nad operacją korekcyjna wzroku. Mam dużą wadę wzroku i muszę nosić strasznie grube okulary. Może któraś w Was była na tej opracji i może coś mi bliżej o niej opowiedzieć bo ja strasznie się boje.
ja też chciałabym się na to wybrac słyszałam, że to bezpieczny zabieg i jeżeli ktoś ma duzą wadę wzroku to chyba można to refinansować częściowo albo w całości ale nie jestem pewna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum