Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
gdybym miala wystarczajaco duzo pieniedzy to poprawilabym...
Autor Wiadomość
fantazja 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 12:18   

Madlen84 napisał/a:
JA zlikwidowałabym rozstępy i podniosła piersi a i jeżeli nie udałoby mi się zmniejszyć mojej fałdki brzusznej to odsysanko,

A teraz są takie fajne metody modelowania piersi jak Macrolane na przykład, bez blizn, w znieczuleniu miejscowym, fajna alternatywa dla operacji :)

Madlen84 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 27 razy
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 22:35   

fantazja napisał/a:
A teraz są takie fajne metody modelowania piersi jak Macrolane na przykład, bez blizn, w znieczuleniu miejscowym, fajna alternatywa dla operacji

super sprawa za 11000 tysiaków piersi można sobie zrobić super

[ Dodano: Wto 10 Lis, 2009 22:37 ]
to znaczy ja nie ironizuje tylko tak na poważnie bo normalne operacje plastyczne to więcej kosztują, ale te zabiegi to chyba nie są na stałe???

bo na twarzy to trzeba chyba co jakiś czas powtażać i chyba z piersiami tak samo

[ Dodano: Wto 10 Lis, 2009 22:48 ]
no właśnie przeczytałam co 2 lata trzeba powtarzać zabieg.

OLIWIA I ALBERCIK
16.III.07 26.IX.08

netti 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 12:59   

Co do twarzy są i preparaty które się nie wchłaniają jak ktoś chce (np. artecol i aquamid), albo te które po jakimś czasie się wchłaniają (restylan czy puragen), ale tak czy inaczej nasza skóra , tkanki się zmieniają więc nawet stałe preparaty czy lifting nie dadzą efektu na zawsze, Ciekawa jest metoda przeszczepu własnej tkanki tłuszczowej, efekty za każdym zabiegiem dłużej się utrzymują , i jest to nasz własny " materiał " więc naturalny lepiej przyswajany przez organizm,

fantazja 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 16:02   

No ba, przeszczep tkanki tłuszczowej daje najtrwalsze efekty, ale jak ktoś boi się skalpela to szuka takich alternatyw i kliniki, która działem bez skalpela zajmuje się od lat.
Madlen84, pewnie trzeba powtarzać zabieg, ale to też zależy od wielu czynników, inni muszą powtarzać drudzy nie.

netti 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sob 14 Lis, 2009 19:15   

No tak, jeśli da się coś zdziałać bez operacji to jestem jak najbardziej za,, też myślę że żaden zabieg też nie da efektu na stałe, bo to normalne że się zmieniamy,,, co tu ukrywać starzejemy,, więc za jakiś czas, czy wcześniej czy później będzie konieczny następny zabieg,,, taka jest prawda niestety :-P

fantazja 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 15 Lis, 2009 16:53   

Jeśli masz na myśli np, kwas hialuronowy to zależy ile się go wchłonie, np, po ok pól roku zostaje 40% tego, co jest wstrzyknięte, ale za to zostaje na zawsze. To od organizmu zależy czy będzie konieczny następny zabieg czy nie...

netti 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 16 Lis, 2009 17:45   

dokładnie tak, racja , oczywiście preparat preparatem,,, ale tak czy inaczej moim zdaniem jak pisałam nigdy i nic nie da efektu na stałe, więc lepiej troszkę to stopniować i w miere jeśli potrzeba powtarzać zabieg,,

Anula283 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 20 razy
Wysłany: Wto 01 Gru, 2009 15:39   

Wszystko :mrgreen:

Mama33 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 20:18   

a ja bym sobie cycki zmiejszyła i podciagneła bo teraz po drugim dzieciu to bede miała mega wielkie i obwisłe :yikes:

milena83-83 
Niby jEst a Nie mA
Mama Dajanki :-)

Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 09:57   

poprawiłabym sobie najchetniej piersi.po ciąży i karmieniu juz nie takie jędrne. jakby puste w środku nawet :-( pieniądze-nie problem,ale się boję :-/

Ines_ka 
Ta to Ma gaDane
Wyrodna Matka

Pomogła: 511 razy
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 11:14   

milena83-83 napisał/a:
się boję
czego się boisz? Ja sobie strzelę za lat kilka operację na cycki. A co ... nastare lata będą mi sterczały jak dwudziestce :buahaha: :buahaha: :buahaha:

[/url]

Malarka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 11:36   

Ja też mam obwisłe piersi po dzieciach i bardzo chętnie bym sobie zrobiła jakąś mastopeksje :) Dodatkowo jakies zabiegi na cellulitis i odsysanie tłuszczu z ud i brzuszka :) Na twarz - zmniejszyłabym sobie nos i usunęła drobne zmarszczki wokół oczu :) Ale wtedy chyba wygladałabym bardzo sztucznie :P Poza TYM nie stać mnie na takie zabiegi :(

rerekukum 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 23:34   

ja dołaczam do tych, które by piersi podniosły :blush: Ale chyba za bardzo się boje, więc na chęciach pozostanę :trema:

Magda 
NieŹle siĘ RozGadałA
Mama Kuby i Fabianka

Zaproszone osoby: 6
Pomogła: 62 razy
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 20:59   

Ines_ka napisał/a:
czego się boisz? Ja sobie strzelę za lat kilka operację na cycki. A co ... nastare lata będą mi sterczały jak dwudziestce

ja mam zrobione piersi i nie stercza mi jak dwudzistce nawet nie widac ze sa zrobione trzeba zrobic wkladki profilowane sa troche drozsze od ty okraglych ale wygladaja pieknie i naturalnie mam je juz 4 lata i nie bylo dnia abym zalowala
jak urodzilam Fabiana normalnie mialm mleko i to strasznie duzo ze 3je bym wykarmila

Malarka napisał/a:
Ale wtedy chyba wygladałabym bardzo sztucznie

jezeli nie przesadzisz to nie bedziesz wygladac sztucznie

milena83-83 napisał/a:
ale się boję :-

najgorsze jest dwa tygodnie ale lepiej nie bede ci o tym opowiadac

Ines_ka 
Ta to Ma gaDane
Wyrodna Matka

Pomogła: 511 razy
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 21:16   

Magda napisał/a:
trzeba zrobic wkladki profilowane sa troche drozsze od ty okraglych ale wygladaja pieknie i naturalnie mam je juz 4 lata i nie bylo dnia abym zalowala
to masz wkładki profilowane i żałujesz?

[/url]

Odpowiedz do tematu