Pomogła: 27 razy Wiek: 28 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 97 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 22:35
fantazja napisał/a:
A teraz są takie fajne metody modelowania piersi jak Macrolane na przykład, bez blizn, w znieczuleniu miejscowym, fajna alternatywa dla operacji
super sprawa za 11000 tysiaków piersi można sobie zrobić super
[ Dodano: Wto 10 Lis, 2009 22:37 ]
to znaczy ja nie ironizuje tylko tak na poważnie bo normalne operacje plastyczne to więcej kosztują, ale te zabiegi to chyba nie są na stałe???
bo na twarzy to trzeba chyba co jakiś czas powtażać i chyba z piersiami tak samo
[ Dodano: Wto 10 Lis, 2009 22:48 ]
no właśnie przeczytałam co 2 lata trzeba powtarzać zabieg.
Co do twarzy są i preparaty które się nie wchłaniają jak ktoś chce (np. artecol i aquamid), albo te które po jakimś czasie się wchłaniają (restylan czy puragen), ale tak czy inaczej nasza skóra , tkanki się zmieniają więc nawet stałe preparaty czy lifting nie dadzą efektu na zawsze, Ciekawa jest metoda przeszczepu własnej tkanki tłuszczowej, efekty za każdym zabiegiem dłużej się utrzymują , i jest to nasz własny " materiał " więc naturalny lepiej przyswajany przez organizm,
No ba, przeszczep tkanki tłuszczowej daje najtrwalsze efekty, ale jak ktoś boi się skalpela to szuka takich alternatyw i kliniki, która działem bez skalpela zajmuje się od lat.
Madlen84, pewnie trzeba powtarzać zabieg, ale to też zależy od wielu czynników, inni muszą powtarzać drudzy nie.
No tak, jeśli da się coś zdziałać bez operacji to jestem jak najbardziej za,, też myślę że żaden zabieg też nie da efektu na stałe, bo to normalne że się zmieniamy,,, co tu ukrywać starzejemy,, więc za jakiś czas, czy wcześniej czy później będzie konieczny następny zabieg,,, taka jest prawda niestety
Jeśli masz na myśli np, kwas hialuronowy to zależy ile się go wchłonie, np, po ok pól roku zostaje 40% tego, co jest wstrzyknięte, ale za to zostaje na zawsze. To od organizmu zależy czy będzie konieczny następny zabieg czy nie...
dokładnie tak, racja , oczywiście preparat preparatem,,, ale tak czy inaczej moim zdaniem jak pisałam nigdy i nic nie da efektu na stałe, więc lepiej troszkę to stopniować i w miere jeśli potrzeba powtarzać zabieg,,
Ja też mam obwisłe piersi po dzieciach i bardzo chętnie bym sobie zrobiła jakąś mastopeksje Dodatkowo jakies zabiegi na cellulitis i odsysanie tłuszczu z ud i brzuszka Na twarz - zmniejszyłabym sobie nos i usunęła drobne zmarszczki wokół oczu Ale wtedy chyba wygladałabym bardzo sztucznie Poza TYM nie stać mnie na takie zabiegi :(
czego się boisz? Ja sobie strzelę za lat kilka operację na cycki. A co ... nastare lata będą mi sterczały jak dwudziestce
ja mam zrobione piersi i nie stercza mi jak dwudzistce nawet nie widac ze sa zrobione trzeba zrobic wkladki profilowane sa troche drozsze od ty okraglych ale wygladaja pieknie i naturalnie mam je juz 4 lata i nie bylo dnia abym zalowala
jak urodzilam Fabiana normalnie mialm mleko i to strasznie duzo ze 3je bym wykarmila
Malarka napisał/a:
Ale wtedy chyba wygladałabym bardzo sztucznie
jezeli nie przesadzisz to nie bedziesz wygladac sztucznie
milena83-83 napisał/a:
ale się boję :-
najgorsze jest dwa tygodnie ale lepiej nie bede ci o tym opowiadac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum