Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Usuwanie pieprzyków
Autor Wiadomość
dorota 
Niby jEst a Nie mA
dorcia

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 07:48   

dziewczyny nie krępują was pieprzyki w widocznych miejscach?bo ja wariuję na tym punkcie i unikam sukienek i bluzek na ramiączkach!

kinia 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 770 razy
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 10:11   

dorota napisał/a:
dziewczyny nie krępują was pieprzyki w widocznych miejscach
mnie nie

Ines_ka 
Ta to Ma gaDane
Wyrodna Matka

Pomogła: 511 razy
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 12:34   

dorota napisał/a:
dziewczyny nie krępują was pieprzyki w widocznych miejscach?bo ja wariuję na tym punkcie i unikam sukienek i bluzek na ramiączkach!
gdybym miała wariować na tym punkcie to ciągle musiałabym chodzić w długich kieckach z golfem i długim rękawem. Takie pieprzyki mi się podobają ... a najbardziej podoba mi się mój pieprzyk na prawej piersi, który jest ledwo widoczny i wzbudza zainteresowanie panów :hihi:

[/url]

adamirus 
ZaGada nA śMieRć

Pomogła: 238 razy
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 15:07   

ja też mam mnóstwo pieprzyków.....nie są wystające więc NARAZIE się nie martwię.Zresztą w rodzinie sporo mamy takich właśnie opieprzonych :-P

Cytat:

ojej a ja wręcz przeciwnie ;-)
uważam że dodają uroku ....zwłaszcza te ciemno brązowe....
mam ich mase na plecach :hihi:
ramionach i nawet na piersiach w widocznym miejscu co tak jak mówi Ines_ka, ściąga o spojrzenia ;-)

dorota 
Niby jEst a Nie mA
dorcia

Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 20:21   

Wielkie dzięki podbudowało mnie to!Zresztą mój mąż też twierdzi że dodają uroku!!!!

megi 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 17:50   

Normlne pieprzyki nie przeszkadzaja i sa nawet urocze, ale sa takie ktore,przeszkadzaja i ja mam takiego jednego ktory jest w okolicach bikini (taki wystajcay) i np, podczas depilacji czesto jest podrazniany i udanie sie do lekarza z takim pieprzykiem może byc krepujące.
A chętnie bym go usunela tylko trzeba sie najpierw przelamac i udac sie do lekarz przed ktorym trzeba sie rozebrac by go pokazac, a ten musi go obejrzec. Moze to wydaje sie śmieszne ale jak sie na spokojnie pomysli to tak jest!

zeberka 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008 00:11   

Moim zdaniem pieprzyki sa urocz dopóki są plaskie, wszystko co wystaje jest dla mnie obrzydliwe, dlatego ciacham co sie da.
Normalnie poszłam do dermatologa tak jak dziewczyny radziły i od razu dostałam skierowanie, z tym,że musiałam 3 miesiace czekac...
Postanowiłam, więc,że odżaluje troche kasy i pójde prywatnie, żeby szybciej było- pani recepcjonistka na wstepie krzyknęła , że usuniecie jest od 300 zł plus wizyta 100 zł....Oniemiałam, toz to rozbój w biały dzień!
Znacie jakies klinki w Warszawie, gdzie mozna wyciac znamie w rozsadnej cenie 100-200 zł?

Ps. To prawda,że najlepiej pozbywac sie pieprzykow na jesieni, a nie teraz?

Asi@76 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008 20:26   

Ja niedawno usuwałam dziesięć pieprzyków, same wystające - ochyda! Poszłam prywatnie do lekarza, który jest chirurgiem onkologiem, także wie co robi ;-) Zabieg odbył się w znieczuleniu miejscowym metodą elektrokoagulacji. Blizny mają być mniejsze niż po skalperze, co jest istotne, bo jeden z pieprzyków (duży) miałam na policzku. Narazie się goją, ale wygląda to nieźle. I co istotne koszt tego zabiegu naprawdę nie był wysoki. Czeka mnie jeszcze wizyta kontrolna, oczywiście pieprzyki zostały przedadane pod kątem onkologicznym.

annos 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 10:01   

pieprzyki są sexi ;) tylko te "dyndajace" są upierdliwe i te trzeba usuwać :)

miedziana 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto 21 Paź, 2008 00:24   

annos napisał/a:
pieprzyki są sexi ;) tylko te "dyndajace" są upierdliwe i te trzeba usuwać :)

Zgadzam się całkowicie :D Pieprzyki są charakterne. (Ale czasem pokazać lekarzowi jakiś "podejrzany" warto)
Zresztą, robię zdjęcia i powiem, że kobiety z cechami charakterystycznymi są wizualnie o wieeeeele ciekawsze :zeby:
Your fists... Your fists

klaudibartoszak 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 13:37   

wlasnie ejstem po wycieciu 5 pieprzykow . niektore z nich mialam poprostu uciete przy podstawie a wieksze ktore mialy bardziej rozbudowana podstawe musialy byc wyciete a pozniej, rana byla szyta.

znieczulenie miejscowe, po nim nic nie czulam. a teraz wszytko ladnie sie goi

wycinalam w panstwowej przychodni na nowowiejskiej za kazdegfo pieprzyka placilam 137 zl(znieczulenie szew i badanie histopatologiczne)
pozdrawiam

zeberka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 13:43   

klaudibartoszak to w państwowej tez się w końcu za to płaci? Cena co prawda rozsądna, ale mimo wszystko jestem zdziwiona...
Byłas najpierw na konsultacji gdzieś, czy od razu poszłaś na wycinanie?

IZA 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 11:31   

a czy takie usuwanie sprawia ból? jak to wszystko przebiega?

Marcelka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 21:58   

ja usuwałam kilka pieprzyków na szyi, takich dużych, bo mogły by się urwać przy ubieraniu, albo hi hi rozbieraniu ;) płaciłam 30 zł za pieprzyka, bo miałam wypalane jakimś azotem ciekłym, żeby nie zostały ślady

Entryme 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 12:11   

Ja w życiu bym sobie nie chciała usuwać pieprzykow. Nie widzę w tym nic brzydkiego, a wręcz taki urok. Ale na pieprzyki trzeba uważać. Co roku na czerniaka umiera 1,5 tys. Polakow :(

Odpowiedz do tematu