dziewczyny nie krępują was pieprzyki w widocznych miejscach?bo ja wariuję na tym punkcie i unikam sukienek i bluzek na ramiączkach!
gdybym miała wariować na tym punkcie to ciągle musiałabym chodzić w długich kieckach z golfem i długim rękawem. Takie pieprzyki mi się podobają ... a najbardziej podoba mi się mój pieprzyk na prawej piersi, który jest ledwo widoczny i wzbudza zainteresowanie panów
ja też mam mnóstwo pieprzyków.....nie są wystające więc NARAZIE się nie martwię.Zresztą w rodzinie sporo mamy takich właśnie opieprzonych
Cytat:
dziewczyny nie krępują was pieprzyki w widocznych miejscach?bo ja wariuję na tym punkcie i unikam sukienek i bluzek na ramiączkach!
ojej a ja wręcz przeciwnie
uważam że dodają uroku ....zwłaszcza te ciemno brązowe....
mam ich mase na plecach
ramionach i nawet na piersiach w widocznym miejscu co tak jak mówi Ines_ka, ściąga o spojrzenia
Normlne pieprzyki nie przeszkadzaja i sa nawet urocze, ale sa takie ktore,przeszkadzaja i ja mam takiego jednego ktory jest w okolicach bikini (taki wystajcay) i np, podczas depilacji czesto jest podrazniany i udanie sie do lekarza z takim pieprzykiem może byc krepujące.
A chętnie bym go usunela tylko trzeba sie najpierw przelamac i udac sie do lekarz przed ktorym trzeba sie rozebrac by go pokazac, a ten musi go obejrzec. Moze to wydaje sie śmieszne ale jak sie na spokojnie pomysli to tak jest!
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008 00:11
Moim zdaniem pieprzyki sa urocz dopóki są plaskie, wszystko co wystaje jest dla mnie obrzydliwe, dlatego ciacham co sie da.
Normalnie poszłam do dermatologa tak jak dziewczyny radziły i od razu dostałam skierowanie, z tym,że musiałam 3 miesiace czekac...
Postanowiłam, więc,że odżaluje troche kasy i pójde prywatnie, żeby szybciej było- pani recepcjonistka na wstepie krzyknęła , że usuniecie jest od 300 zł plus wizyta 100 zł....Oniemiałam, toz to rozbój w biały dzień!
Znacie jakies klinki w Warszawie, gdzie mozna wyciac znamie w rozsadnej cenie 100-200 zł?
Ps. To prawda,że najlepiej pozbywac sie pieprzykow na jesieni, a nie teraz?
Ja niedawno usuwałam dziesięć pieprzyków, same wystające - ochyda! Poszłam prywatnie do lekarza, który jest chirurgiem onkologiem, także wie co robi Zabieg odbył się w znieczuleniu miejscowym metodą elektrokoagulacji. Blizny mają być mniejsze niż po skalperze, co jest istotne, bo jeden z pieprzyków (duży) miałam na policzku. Narazie się goją, ale wygląda to nieźle. I co istotne koszt tego zabiegu naprawdę nie był wysoki. Czeka mnie jeszcze wizyta kontrolna, oczywiście pieprzyki zostały przedadane pod kątem onkologicznym.
pieprzyki są sexi ;) tylko te "dyndajace" są upierdliwe i te trzeba usuwać
Zgadzam się całkowicie Pieprzyki są charakterne. (Ale czasem pokazać lekarzowi jakiś "podejrzany" warto)
Zresztą, robię zdjęcia i powiem, że kobiety z cechami charakterystycznymi są wizualnie o wieeeeele ciekawsze
_________________ When I dream I dream of your lips
When I dream I dream of your kiss
When I dream I dream of your fists
Your fists... Your fists
wlasnie ejstem po wycieciu 5 pieprzykow . niektore z nich mialam poprostu uciete przy podstawie a wieksze ktore mialy bardziej rozbudowana podstawe musialy byc wyciete a pozniej, rana byla szyta.
znieczulenie miejscowe, po nim nic nie czulam. a teraz wszytko ladnie sie goi
wycinalam w panstwowej przychodni na nowowiejskiej za kazdegfo pieprzyka placilam 137 zl(znieczulenie szew i badanie histopatologiczne)
pozdrawiam
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 13:43
klaudibartoszak to w państwowej tez się w końcu za to płaci? Cena co prawda rozsądna, ale mimo wszystko jestem zdziwiona...
Byłas najpierw na konsultacji gdzieś, czy od razu poszłaś na wycinanie?
ja usuwałam kilka pieprzyków na szyi, takich dużych, bo mogły by się urwać przy ubieraniu, albo hi hi rozbieraniu ;) płaciłam 30 zł za pieprzyka, bo miałam wypalane jakimś azotem ciekłym, żeby nie zostały ślady
Ja w życiu bym sobie nie chciała usuwać pieprzykow. Nie widzę w tym nic brzydkiego, a wręcz taki urok. Ale na pieprzyki trzeba uważać. Co roku na czerniaka umiera 1,5 tys. Polakow :(
_________________ Im bliżej góry tym jest mniejsza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum