Ja pozbylam sie swojego pieprzyka z dekoltu (dziura po nim miala 1,5 cm) bezplatnie w ramach ubezpieczenia w prywatnej klinice. Pieprzyka usunal mi chirurg plastyk.
Po prostu trzeba poszukac, ktora klinika ma podpisana umowe z NFZ umowic sie i ciach!!!!!:) Dodam, potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu.
Bardzo fajna klinika to Centrum Chirurgii Plastycznej Malia w Warszawie, ale ceny wiem, że uzależniają od rozległości pieprza, od tego czy jest płaski, odstając z tzw. korzeniem czy nie. musisz wcześniej zawsze iść na konsultacje i wtedy wszytko się ustala.
Ja pozbylam sie swojego pieprzyka z dekoltu (dziura po nim miala 1,5 cm) bezplatnie w ramach ubezpieczenia w prywatnej klinice. Pieprzyka usunal mi chirurg plastyk.
Po prostu trzeba poszukac, ktora klinika ma podpisana umowe z NFZ umowic sie i ciach!!!!!:) Dodam, potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu.
Ciekawe, musiałabym sama sprawdzić w okolicy wszystkie kliniki. Czy skierowani od lekarza dostaje się na każdy pieprzyk czy muszą być tylko te zagrożone zmianami nowotworowymi? Jak to wszystko wygląda potem z gojeniem? Dłuo to trwa? Trzeba o to jakoś szczególnie dbać? Mam małe dziecko i wolałabym, żeby to minęło szybko i bezboleśnie, bo młodemu zapewne spodobałoby się zrywanie plastrów...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum