tak samo jak Renia zostawiam ciuszki dla drugiego bobaska
Po Zuzi zbierałam, odkładałam ubranka dla rodzeństwa
ale w zeszłym roku zabrałam to wszystko do pracy i oddałam
tracąc nadzieję że się uda
teraz ostatnio oddałam 2 wózki, łóżeczko, chodzik, stolik do karmienia i wanienkę
justyś,
ja tez się boję, że jak już wezme się za odwagę i staranka to nic z tego nie będzie. Tym bardziej,że pewnie kara m,nie spotka,że niedobra byłam dla Julka na początku
u mnie na parcia już niema
bo jak M jest w domu to nie możemy się dobadać
na przemian ciche dni a potem durne pyskówki
dużo w tym mojej winy
tak się przyzwyczaiłam że go nie ma, że mi już prawie wszystko w nim przeszkadza
i chyba vice versa
Przyszłam na chwilke się przywitać
dzisiaj kolejny wypełniony dzień mamy.
Na razie walcze z karmieniem. cała jestem obolała. Musimy ją dokarmiać sztucznym mlekiem, bo tak mnie pożarła, że zamiast mleka leciała mi krew.
Kamilka jest grzeczna, ładnie je i tylko raz się obudziła dzisiaj w nocy.
Jeszcze jestem zmęczona bardzo.
Wieczorem powinnam miec więcej czasu to Wam cosik napiszę więcej.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 10:25
Jaga2004 napisał/a:
bo tak mnie pożarła, że zamiast mleka leciała mi krew.
współczuję....
Jaga2004 napisał/a:
Kamilka jest grzeczna, ładnie je i tylko raz się obudziła dzisiaj w nocy.
Jeszcze jestem zmęczona bardzo.
Wieczorem powinnam miec więcej czasu to Wam cosik napiszę więcej.
jak sie dopasujecie to i z Kamilką będziesz przy kompie siedziała!
A tak serio -to oczywiście wyczekujemy fotek!!!!
[ Dodano: Sob 07 Sie, 2010 10:28 ]
justyś napisał/a:
obraz tarczycy na usg i przeciwciała aTPO o tym świadczą, biorę euthyrox by się niedoczynności nie nabawić, narazie jest subkliniczna bo tsh i ft4 w normie mam
oby tylko Cię naprawili! Być moze wyszła przyczyna braku
Madzialenna napisał/a:
narazie bardzo się boję i sytuacja nie pozwala finansowo-mieskaniowa
ech.....żeby człowiek nie mógł normalnie planować rodziny tylko zawsze coś w tym naszym kraju!
Agnieszka21 napisał/a:
Ale staranka są planowane za 2-3 lata
oby sie potem szybko udało!
magdarum1 napisał/a:
Ja niestety wciąż decyzję o drugim dziecku odkładam na bliżej nieokreśloną przyszłość...
Jaga2004, i Ci nawet wybaczę, żeś mi nie napisała, że już rozdwojona jesteś... i na foty czekamy!
Madzialenna napisał/a:
ja tez się boję, że jak już wezme się za odwagę i staranka to nic z tego nie będzie. Tym bardziej,że pewnie kara m,nie spotka,że niedobra byłam dla Julka na początku
a ja też mam przeczucie, że na Paulinie się skończy, bo przy moim wiecznym braku @ to ja nie wiem, jak my się starać mamy... a że byłaś niedobra dla Julka to on pamiętać nie będzie, a poza tym dla niego jesteś najwspanialszą mamą!!!
myszencja napisał/a:
mam weekend wolny, psiatam, piorę , gotuję
to jak ja całkiem...
tylko ja wieczorkiem z kumpelą do knajpy wybywam, a co!!
Cytat:
ech.....żeby człowiek nie mógł normalnie planować rodziny tylko zawsze coś w tym naszym kraju!
heja laseczki
wróciłam z wojazy-i widze wieści- Jagus gratulacje i dla Kamilki
a pomysł Lenki jest good-trza rozkręcic tu interes plotkowy:)))
ide teraz cos posprzatac bo syf w domu po przyjezdzie ogromniasty
Hej kochane
Wpdam na ploty ))
Asiasku wrzuć foteczki z plażowania
Justys szkoda ze nie dalas znac ,bo bym pewnie pare rzeczy odkupila dla Adiego ,
ale jak zaciążysz to my cie obdarujemy rzeczami a narazie walcz z tarczyca
MAdzialena ty kochana dla JUlka jestes i jedyna pamietaj ,a na rodzenstwo nigdy za pozno nie jest
JAgus u mnie kapturki nie zdaly sie ,mlody nie chcial przez nie ssac a moje sutki byly za male nawet na rozmiar s .bepanthenem i purelan 100 smarowalam ,rewelka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum