Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010 12:05 Czekamy na kolejne Dzieciątka.....
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,
jak wielkim cudem jest życie,
gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki,
jakie niesie nam los.
Bowiem każdego dnia wraz z dobrodziejstwami słońca
Bóg obdarza nas chwilą,
która jest w stanie zmienić to wszystko,
co jest przyczyną naszych nieszczęść.
I każdego dnia udajemy, że nie dostrzegamy tej chwili,
że ona wcale nie istnieje.
Wmawiamy sobie z uporem, że dzień dzisiejszy
podobny jest do wczorajszego
i do tego, co ma dopiero nadejść.
Ale człowiek uważny na dzień, w którym żyje,
bez trudu odkrywa magiczną chwilę.
Może być ona ukryta w tej porannej porze,
kiedy przekręcamy klucz w zamku, w przestrzeni ciszy,
która zapada po wieczerzy, w tysiącach i jednej rzeczy,
które wydaja się nam takie same.
Ten moment istnieje naprawdę, to chwila,
w której spływa na nas
cała siła gwiazd i pozwala nam czynić cuda(...)
Hej kochane ,melduje sie
MAm nadzije ze ta koniczynka i mi szczescie przyniesie ,ale nie koniecznie w brzuszkowym aspekcie.
Dziekuje wam za porady w sprawie katarku ,tak wlasie robie ,klepie ,smaruje maściuhca majerankowa ,uzywam nasivin i euphorbium ,odciagam , nawilzam sterimarem , i jeszcze atecortinem smaruje nosek ,i jest troche lepiej ,w nocy młody nie rzęził juz tak .
Wczoraj szybko przenieslismy sie z pokoju gdzie dotychczas spalismy do pokoju środkowego ,bo grzyb mi zaczal w kącie wychodzic , punkt rosy się tam zrobił i zacząl mi grzyb rosnąc ,weic wszystko szybko przenieslismy a dzis mma full sprzatania i odkurzania i ukladania spowrotem w polkach rzeczy, i sie zastanawiam po co mi 6 ksiazek do geografii podstawowki i gimnazjum
Asiasku HUbcio ładnie wazy i mierzy choć mój Adi 5 stycznia wazyl tez 9 kilo
\
Jaga w takim razie w kwietniu ci kwiatuszka podaruje
Dudu a ja myślałam ,że jako organizatorka konkursów ,też coś dostajesz od firm które to zlecaja a tu zonk i yslalam ze taki blenderek tez dostalas
laseczki z konkursami ,wieczorem jak bede miec wolny komputer to do dzialu konkursowego powklejam wasze linki ,ahh piekne zdjecia z dziadziami i babciami
Celesta ise pojawila i nic nie napisala , MAdziarum tez i Agi dawno nie bylo
Myszencja jak ty chłopa wychowałas ????? w dupe mu pasów nabić hihihi
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010 13:24
montenia napisał/a:
Ja tez czekam
montenia napisał/a:
piekny watek .Az mnie dreszcze przeszly
Dudka napisał/a:
Aniola śliczny wątek
melduję się pod szczęśliwą koniczynką
lampka napisał/a:
MAm nadzije ze ta koniczynka i mi szczescie przyniesie ,ale nie koniecznie w brzuszkowym aspekcie.
a już pomyślałam,ze i ty chcesz ciaży!
lampka napisał/a:
jest troche lepiej ,w nocy młody nie rzęził juz tak .
a widzisz!
lampka napisał/a:
punkt rosy się tam zrobił i zacząl mi grzyb rosnąc ,weic wszystko szybko przenieslismy a dzis mma full sprzatania i odkurzania i ukladania
to niedobrze.... musisz porzadnie wysprzatac...
lampka napisał/a:
laseczki z konkursami ,wieczorem jak bede miec wolny komputer to do dzialu konkursowego powklejam wasze linki ,ahh piekne zdjecia z dziadziami i babciami
nio.... a niech i oni będą sławni!
lampka napisał/a:
Myszencja jak ty chłopa wychowałas ????
myszka 81 napisał/a:
Wogóle Justyś nie zagląda ostatnio
magdy nie ma i innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum