Niby wszystko jest w porządku. NAjprawdopodobniej to co się dzieje jest winą mojego żołądka ... MAcica kończy się 3 cm od pępka w górę i nie ma miejsca na żołądek.
Jakby mnie dalej bolało mam porobić próby wątrobowe i jeszcze kilka badań.
No i umówiłyśmy się na za tydzień jak przyjadę po zwolnienie.
Jedna dobra wiadomość, że dziecto obróciło się główką w dół.
[ Dodano: Pią 30 Kwi, 2010 10:12 ]
jak nie urok to sraczka m był u lekarza, bo wyszło mu na dżordżu jakaś wysypka to jest to samo co nieraz my mamy z tym swędzeniem-jakieś grzybiczne gówno. kazałam mu powiedzieć że będziemy się starać i lekarz powiedział, że musimy jeszcze na miesiąc odłożyć starania
[ Dodano: Pią 30 Kwi, 2010 18:17 ]
no nic sama z sobą popiszę
Dzisiaj już potwierdzone że u nas jest konflikt serologiczny, bo kazałam m zrobić wreszcie wyniki. Ja mam ARH - a m ARH+
dzwoniłam też do mojego gina i pytam się co z maścią co m bierze Triderm i jakieś tabletki. powiedział,że ma smarować, aż zniknie wysypka. następnie iść na wizytę kontrolną i jeśli będzie dobrze to możemy zaczynać dobrze,że to w sumie jeszcze z 15dni więc jest szansa. ale oczywiście do tego czasu zero m się załamał
[ Dodano: Sob 01 Maj, 2010 14:36 ]
i tutaj też ściemniary pewnie WSZYSTKIE o prócz mnie wyjechały na dł. weekend
Monika, Zdrówka dla męża
No i powodzenia w staraniach
My nigdzie nie wyjeżdzaliśmy ale byliśmy na koncercie Majki Jeżowskiej 1 maja a wczorajszy i dzisiejszy dzień to były Urodziny Jagody. Wczoraj wszystko szykowałam, a dzisiaj mielismy całą chatę gości.
Na szczęście nie posiedzieli długo i mam juz posprzątane po imprezie.
I swięty spokój.
u mnie @ jak na razie brak, a to 27 dc.pewnie przez ten antybiotyk wszystko się opóźni z m już jest ok, ale kazałam mu jeszcze z 2 dni smarować, bo ma się wyleczyć do końca. oczywiście swędzi go i narzeka jak mu źle
Moniqa, trzymam kciuki i póki co kibicuje.
Ja swojego dalej nie moge nawówic na 2 dzieciątko , moze mu sie zmieni jak Arus od wrzesnia pojdzie do zlobka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum