wiecie co mnie rano spotkało, jak szłam z piesem na spacer
kobita mnie 3 razy opluła
idzie z naprzeciwka i jak nie zacznie na mnie pluć, chodnik waski, bo zaspy jeszcze a ta dalej na mnie,,,,,,,,,,,, a pies mój nic
niby zabójczo-obronny
chłop ida za nią mówi że tez go opluła
na mo tekst "czy pani oszalała" znów na mnie spluneła
a wracając ze spaceru szła ta kobita drugą strona ulicy i starsza babkę co stała i gadała z facetem zwyzywała od kurew
Chyba jakaś chora
[ Dodano: Pią 19 Lut, 2010 12:57 ]
uska napisał/a:
joł parówo
JOŁ JOŁ JOŁ
[ Dodano: Pią 19 Lut, 2010 13:06 ]
aniołkowego suwaczka nie mam
i czemu pod 1 postem nie ma zdjecia PAskiegio
czy tylko ja nie widze
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 19 Lut, 2010 13:08
Joł parówy i piczuchy!
myszencja napisał/a:
kobita mnie 3 razy opluła
idzie z naprzeciwka i jak nie zacznie na mnie pluć, chodnik waski, bo zaspy jeszcze a ta dalej na mnie,,,,,,,,,,,, a pies mój nic
niby zabójczo-obronny
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 438 razy Wiek: 26 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 3319 Skąd: My Road
Wysłany: Pią 19 Lut, 2010 13:14
myszencja napisał/a:
niby zabójczo-obronny
a wracając ze spaceru szła ta kobita drugą strona ulicy i starsza babkę co stała i gadała z facetem zwyzywała od kurew
Chyba jakaś chora
sory nie moge sie powstrzymac
ale faktycznie widocznie nie do końca zdrowa
myszencja napisał/a:
aniołkowego suwaczka nie mam
i czemu pod 1 postem nie ma zdjecia PAskiegio
czy tylko ja nie widze
SPOKO JESTEM OAZĄ SPOKOJU skasowało mnie jeszcze 2 razy
uska napisał/a:
yszencja napisał/a:
JOŁ PICZUCHY
joł parówo
aniolka napisał/a:
Joł parówy i piczuchy!
gdzie ja jestem same wariatki a ja taka miła,grzeczna i spokojna kobieta-matka polka
myszencja napisał/a:
niby zabójczo-obronny
to ci powiem że oaza spokoju jesteś ja bym szału dostała
raz o 2 jak byłam z piesem na spacerku jakaś baba zaczęła na mnie i Frika mordę wydzierać,że pies sie na nią rzucił przy wierzowcach. to mówię (o dziwo grzecznie) że to niemożliwe, bo my tam nie chodzimy,ja tym bardziej bo w 99% o tej godz m wychodzi-ja Gabi karmiła i zresztą psa nie spuszczamy ze smyczy-my little pony 43kg a ta jeszcze więcej. no i niestety przestałam być miła. powiedziałam krótko, jeszcze słowo a przejdę się do ciebie stara wariatko i zrobiłam znaczący krok spierda... jak meserszmit, nawet się nie obejrzała
Ines_ka napisał/a:
ta, obronny jak go wezmiesz za ogon i zaczniesz machac to moze sie ktos wystraszy i ucieknie
Ines_ka napisał/a:
bos za mało zielska dała dawaj jeszcze i pisz ponownie
dla Ciebie wszystko:
[ Dodano: Pią 19 Lut, 2010 14:14 ]
myszencja napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...feature=related ja pikolę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum