Dzis byłam u lekarza - mam zakażenie układu moczowego i mam wybór - albo penicylina, na którą jestem uczulona i przy której moge karmic, albo Bactrim, przy którym nie mogę karmic
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 17:21
Moniqa napisał/a:
musimy zamówić, bo nie mają, dzisiaj m miał wjechać w jedno miejsce i spytać się czy jest.
..oby tlko załatwił!
Ines_ka napisał/a:
Dzis byłam u lekarza - mam zakażenie układu moczowego i mam wybór - albo penicylina, na którą jestem uczulona i przy której moge karmic, albo Bactrim, przy którym nie mogę karmic. No to se Tosię pokarmiłam ... całe 2 miesiace Nie spodziewałam się, ze beda ja karmiła nie wiadomo ile czasu, no ale raczej dłuzej niż 2 miesiące
Aga no upadłam!co to znowu??Teraz Ty coś tam masz! Ja pierdole no!
i chyba juz wyboru nie masz niestety.....tylko ten Bactrim zostaje.....
A to nie jest ten "półantybiotyk" czasami? Albo mi sie coś popieprzyło.....
Tylko mała siędrze jak opętana przez te bioderka i rozwarte nóżki
ale niestety musi, mama opowiadała,że mi też na początku to przeszkadzało, ale później jakoś się przyzwyczaiłam ja miałam wkładane kawałek zwiniętego w rulon grubego filcu
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 09:09
Ines_ka napisał/a:
a ju.ż na samm końcu spodziewałamsię problemów z główką
no czytałam własnie ,że do neurologa jeszcze idziecie!
Co tam z tą Tosią? Hania tak nie miała?
Ines_ka napisał/a:
małego dołka mam
Nie dziwie sie wcale,bo ja bym pewnie miała dużego!
[ Dodano: Czw 11 Mar, 2010 09:11 ] Ines_ka, a jakie fotki! Hania ślicznie na nocniczku siedzi!
I widać,że sok z marchwi robi! Chyba dla całej rodziny,co?
A z Tosią to wygląda jakby z laleczką leżała!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum