o nie! Koniec tego dobrego! Ide na spacerek bo ładnie jest
u mnie od niedz jest ładnie ale pewnie na weekend jak zwykle pogoda się popsuje. no a ja już na dwóch spacerach byłam. o 11 z dzieckiem i teraz wróciłam z dzieckiem i psem. padam na pysk-to włażenie i schodzenie na 3p mnie wykończy.
dzisiaj przed południem
[ Dodano: Czw 11 Mar, 2010 13:00 ]
no dzisiaj te reklamy na naszym forum juz mnie wqrwiają
jeny jak u Was pięknie, toć po prostu sama wiosna. A ja właśnie wywiesiłam pranie na dworzu, bo sznurki wysoko, ale jak wróciłam to buty i dół spodni w błocie
A w ogóle mamy głupi termometr zewnętrzny. Bo ma metalowy czujnik temperatury, który jak jest słoneczko to się bardziej rozgrzewa niż to warte. I takim sposobem właśnie pokazuje mi ... 19.9 stopnia
[ Dodano: Czw 11 Mar, 2010 13:55 ]
A tak w ogóle to nie wiedzialam, ze zostawienie dziecka samego w przedszkolu to dla matki taki stres. Siedzę i myślę ci,agle o tym co Hania moze robić
Inesko, u nas Laura preferowala tez jedna strone. Bylismy na fizjoterapii i kazano nam klasc mala na brzuszku ( nasza bardzo nie lubilla tegoe, wiec kazali zaczac od 1-2 minut) i jesli preferuja prawa strone to np. grzechotka machac polewej stronie, zeby zwracala uwage na zabawke, jak lewa to zabawka po prawej. I to pomoglo.
Laura tez miala podejrzenie dysplazji, robilismy kontrolne usg bioderek i wszystko bylo w porzadku.
U Was napewno tez tak bedzie.
Ineska, ja kladlam Laure na kocyku na naszym lozku, na dywanie , kladlam na brzuszek i jak mala patrzyla na lewa strone to ja grzechotalam jej po prawe stronie. Tak nam pokazla fizjoterapeutka. I naprawde pomoglo. Ona od tego uwielbienia jednej strony , to miala troche glowke nierowna nawet , ale wszytsko sie wyrownalo.
Ineska, co do dysplazji, to zalecili Wam moze jakas rehabilitacje? Bo my mielismy tez ze wzgledu na to skierowanie. Jak Tosie nosisz na rekach to sadzaj Ja sobie okrakiem na boku brzucha(nie wiem jak to opisac ). No i wlasnie pozycja na brzuszku, wtedy nozki ukladaja sie w pozycji zabki. Zobaczysz ,ze wszystko sie wyrowna. Najwazniejsze, ze teraz zostalo to zdiagnozowane, bo jest do leczenia i naprawde rehabilitacja mozna duzo zdzialac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum