ak mala patrzyla na lewa strone to ja grzechotalam jej po prawe stronie.
to ona wyprostuje główkę i leży z nosem w kocu, drze się i wraca na prawo. To samo jak leży na plecach i ja gadam po jej prawej stronie to uśmiechnieta i radosna, a jak przechodze na lewą to główkę prostuje i oczy na lewo odwraca i się wścieka, ze źle mnei widzi. Nie kładzie główki na lewym boku w ogóle
montenia napisał/a:
ak Tosie nosisz na rekach to sadzaj Ja sobie okrakiem na boku brzucha
to ona wyprostuje główkę i leży z nosem w kocu, drze się i wraca na prawo. To samo jak leży na plecach i ja gadam po jej prawej stronie to uśmiechnieta i radosna, a jak przechodze na lewą to główkę prostuje i oczy na lewo odwraca i się wścieka, ze źle mnei widzi. Nie kładzie główki na lewym boku w ogóle
układaj ja na prawym boku jak najwiecej w takim razie ,bo ma przykurczony miesien mostkowo -obojczykowo sutkowy z prawje strony i aby go rozciagnąc trzeba kłasc dziecko na tym boku na który fiksuje( zwraca się )
wczoraj wieczorem byłam na piwku z przyjaciółkami opowiedziałam jej o zachowaniu mojej byłej przyjaciółki-powiedziały,że one to od dawna widziały,że Monika mnie wykorzystywała i potrzebowała, ale tylko w tedy gdy było po rozstaniu z facetem lub coś zaczynało się psuć.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 13:30
Ines_ka, 710 i 335
Cytat:
powiedziały,że one to od dawna widziały,że Monika mnie wykorzystywała i potrzebowała, ale tylko w tedy gdy było po rozstaniu z facetem lub coś zaczynało się psuć.
a no widzisz!Tylko Ty ślepa byłaś!
Cytat:
Moje brykacze :***
ale cudnie! Jaga2004, wzajemnie! myszka 81,
[ Dodano: Pią 12 Mar, 2010 13:31 ]
Cytat:
magiczny angielski srodek- paracetamol.
wole Wam nie nudzic to nic ine piszę, bo coś wcześnie te żylaki, anemia i parę innych takich
Ważne że dziecko zdrowe
Ostatnio przydałyby mi się jakieś leki uspokajające a moja lekarka wczoraj mi powiedziałą, że ewentualnie herbatka z melisy
Po niej jest mi tylko niedobrze
lampka, a z tą kawą to jak jest ???
bo naklikałąm i doliczało punkty.
Asia zdrówka życze
ostatnio nieciekawie
wole Wam nie nudzic to nic ine piszę, bo coś wcześnie te żylaki, anemia i parę innych takich
Ważne że dziecko zdrowe
pisz Jagus , pisz ,ale suwak pedzi u ciebie szybko juz po połowi jestes ,teraz oby juz z górki
a tą anemie nadal masz???????
Jaga2004 napisał/a:
Ostatnio przydałyby mi się jakieś leki uspokajające a moja lekarka wczoraj mi powiedziałą, że ewentualnie herbatka z melisy
Po niej jest mi tylko niedobrze
a co się tak denerwujesz??????/ ale wiesz oc ja w ciazy też szalałam i nerwowalam sie ,nie potrzebnie ,ale te hormony dawały w kość
Jaga2004 napisał/a:
lampka, a z tą kawą to jak jest ???
bo naklikałąm i doliczało punkty.
pisz Jagus , pisz ,ale suwak pedzi u ciebie szybko juz po połowi jestes ,teraz oby juz z górki
a tą anemie nadal masz???????
włąściwie jest coraz gorzej
NA razie biorę żelazo które mi Asia przysłała ale w książeczce mam jakieś inne wpisane
lampka napisał/a:
a co się tak denerwujesz??????/ ale wiesz oc ja w ciazy też szalałam i nerwowalam sie ,nie potrzebnie ,ale te hormony dawały w kość
tak się osatnio zastanawiałąm czy przypadkiem nie jest to wina luteiny ....
JAkaś podnerwiona chodzę ostatnio. Nie powiem żebym nie miała powodów ale rozsądek powinien być silniejszy
Życzę wszystkim miłego weekendu i oczywiście słonecznego
Mój mały zaczyna pełzać i nawet mu idzie
U nas jest wszystko ok,przez dzieciaczka nie mam za dużo czasu bo nie chce spać w dzień Widać,że jest padnięty,oczka ma jak chińczyk ale otwiera je na chama i się wszędzie patrzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum